Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Chris: “Wij nemen in onze kerk live een worshipalbum op”

18 februari 2019 · Leestijd 2 min

DARE Worship is de band van Best Life Church in Utrecht. Ze nemen binnenkort live hun tweede album op. Klinkt best tof, dus vraagt BEAM worshipleader Chris (24) hoe dat precies zit..

Chris: “Ik heb de geweldige eer om de DARE Worshipband te leiden. Zelf speel ik akoestische gitaar en zing ik. Ook heb ik wat nummers geschreven voor het nieuwe album. Wat DARE Worship zo bijzonder maakt, is dat de muziek altijd uit het hart komt. Ook is het specifiek voor onze gemeente geschreven. Het is niet ons doel om een groot publiek te bereiken. Onze muziek is vooral bedoeld om op zondag in onze kerk gezongen te worden.”

In 2016 bracht DARE Worship hun eerste album uit. Nu werken ze toe naar het uitbrengen van hun tweede album. Alle nummers zijn zelfgeschreven.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Wat is DARE Worship?

“DARE is mijn tweede familie. DARE Worship is de naam van de band, DARE is de naam van de jeugdgroep van Best Life Church. Het leuke is dat DARE voortkomt uit een groep vrijwilligers. Het zijn mensen waar je veel plezier mee hebt, we hebben bijvoorbeeld activiteiten die we samen doen. Naast dat het een leuke groep is, leren we elkaar goed kennen en groeien we samen.”

“Bij de band gaat dit nog een stapje verder. Muziek schrijven is heel gevoelig, je schrijft over wat je voelt en wat je overtuiging is. Er komt veel emotie bij kijken, in de band is dan ook veel vertrouwen. Deze groep mensen staat heel dicht bij mij, echt een tweede familie.”

Time: The Rhythm Of Life

Vrijdag 22 februari wordt het album opgenomen. We geven een concert, waar we de muziek live opnemen voor het album. De avond staat geheel in het thema van de titel van het album: Time: Rhythm of Life.

Wil je meer informatie over DARE en / of DARE Worship? KLIK HIER. 

Geschreven door

Ivanne

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡