Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Brian Houston bidt voor SoundCloud-rapper 6ix9ine

11 december 2018 Leestijd 2 min

6ix9ine, die momenteel onder vuur ligt voor misdaden als afperserij, kreeg dit weekend een bericht uit onverwachte hoek op Instagram. Niemand minder dan Brian Houston, senior pastoor van Hillsong, deelde een video met de caption: ''Still praying for @6ix9ine and his family.'' In de video zie je de twee samen bidden voorafgaand aan radio-programma The Breakfast Club. Brian laat hier zien dat iedereen, ongeacht hun zonden, de liefde van God verdient.

In 2015 werd 6ix9ine, ook wel Tekashi genoemd, voor het eerst aangeklaagd. Hij zou ongepast, seksueel gedrag getoond hebben bij een minderjarig meisje. Vanaf dat moment volgde er een trein van crimineel gedrag. Ondertussen werd hij wel steeds populairder en veranderde hij van een SoundCloud-rapper in een grote hit. Vooral zijn uiterlijk, de gekleurde tanden en de gezichtstattoo's, werkten daarin mee. Ken je zijn muziek niet, dan ken je zijn gezicht waarschijnlijk wel.

Ondertussen raakt de rapper al zijn trouwe fans kwijt, maar Brian Houston blijft hoop in hem houden. Hij gelooft nog steeds dat er een toekomst is voor Tekashi, ook in Gods ogen. Wat vind jij? Laat het ons weten!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Anouk Timmer

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕