Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BREAKING: De BEAM Kerkdienst stopt! (lees hier waarom)

19 december 2021 Leestijd 2 min

WE STOPPEN 馃槺 Volgende week zondag 26 december is de alleraatste(!) BEAM Kerkdienst. Na 70 keer nemen we tijdens kerst met veel liefde afscheid van bijna twee jaar lang kerkdiensten maken. Dankjewel voor het kijken en alle supermooie reacties! Meer informatie over ons stoppen vind je hieronder:

Wanneer stopt de BEAM Kerkdienst?

Op zondag 26 december 2021 wordt de laatste BEAM Kerkdienst uitgezonden via NPO 2 en YouTube. In totaal heeft de EO dan 70 afleveringen van de BEAM Kerkdienst gemaakt. Kijken dus!

Waarom stoppen we met met de BEAM Kerkdienst?

De BEAM Kerkdienst is spontaan bedacht toen in maart 2020 kerken hun deuren moesten sluiten. Ondertussen hebben veel kerken ge茂nvesteerd in kennis en techniek om zelf online uitzendingen te verzorgen. Hierdoor is de noodzaak om de BEAM Kerkdienst uit te zenden minder geworden. Daarnaast gaat de EO iets nieuws uitzenden op de zondagochtend. In deze plannen is geen plaats voor de BEAM Kerkdienst. We zijn superblij en dankbaar dat we dit 70 keer hebben kunnen doen!

Heeft de EO geen geld meer voor de BEAM Kerkdienst?

Televisie maken kost veel geld, maar de beslissing om te stoppen met de BEAM Kerkdienst heeft geen financi毛le redenen.

Komt de BEAM Kerkdienst ooit terug op tv?

De BEAM Kerkdienst is een programma dat spontaan is ontstaan vanwege de coronacrisis. Er zijn geen bestaande plannen om de BEAM Kerkdienst weer uit te zenden, maar het is uiteraard niet uitgesloten dat een soortgelijk concept terugkeert als maatschappelijke omstandigheden daarom vragen.

Waar kunnen jongeren terecht die naar de BEAM Kerkdienst kijken?

Via Youtube zijn er diverse (grote) kerken die op zondagochtend live-streams van hun kerkdienst aanbieden. Ook blijven alle 70 afleveringen van de BEAM Kerkdienst beschikbaar via Youtube

Hoe kan ik BEAM steunen?

Door lid te worden! Voor 18 euro per jaar zorg jij ervoor dat wij bijvoorbeeld de BEAM Kerkdienst en de EO-Jongerendag kunnen organiseren. Word nu hier lid :)

BEAM blijven volgen?

Op Instagram, TikTok en onze site maken we verhalen, speciaal voor jou!

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Geschreven door

Joram