Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Joram - BEAM

Joram - BEAM

Achtergrond en carrière

Joram Kaat wordt op 5 februari 1994 geboren in Dordrecht. Na het behalen van zijn havo-diploma studeert hij Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Joram weet al op vroege leeftijd dat hij wil presenteren. Na een paar proefuitzendingen op vijftienjarige leeftijd bij de lokale omroep van Zwijndrecht, maakt Joram anderhalf jaar het radioprogramma ‘Tegengas’. Na twee jaar werken bij Atos RTV, maakt hij in 2011 de overstap naar de Evangelische Omroep.

EO-programma’s

Joram is sinds 2011 in dienst van de Evangelische Omroep en begon bij Xnoizz Positive Radio, waar hij programma’s als ‘De Soos met Joram’, ‘The Hangout’ en ‘Refresh’ maakt. In 2014 begint Joram op 3FM en neemt hij het programma ‘Jouw Weekend Finale!’ over van Klaas van Kruistum.

Het meest recente radioprogramma dat Joram presenteert is ‘Kaat tot Laat’, waarmee hij elke zondagavond tussen 22.00 - 00.00 uur te horen is op 3FM. Ook is Joram sinds 2013 het gezicht van BEAM, het jongerenplatform van de EO. Hij presenteert video’s en evenementen, waaronder de ‘EO-Jongerendag’. In 2020 presenteert Joram de 'EO BEAM Kerkdienst' op NPO 2 en vanaf 2021 'Diep' op NPO 3.

In de podcast 'Who’s your daddy?' maakt Joram een zeer persoonlijke zoektocht naar zijn vader, die hij nooit heeft gekend. Via gesprekken met zijn familie en deskundigen wil hij weten welke impact het gemis van zijn vader heeft gehad en hoe dit gemis zijn leven heeft gevormd.

Who's your daddy

Meer over de podcast:

Who's your daddy

Alle artikelen van Joram