Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BIZAR: vrouw spoelt duurste parfum ter wereld door de plee

22 maart 2016 · Leestijd 2 min

Dit geloof je nooit. Een vrouw die in het bezit was van het duurste parfum ter wereld (Clive Christian No1.), heeft dat gisteravond in één keer leeggegoten. Een ooggetuige: “Ze had het net zo goed door de plee kunnen spoelen. Man, man, man, wat is dit zonde.”

Het gebeurde in een klein bovenzaaltje in Barneveld, waar een jonge, religieuze leider was uitgenodigd voor een diner. Tussen het hoofd- en nagerecht kwam de vrouw binnenstormen met het met goud beklede parfumflesje. Ze liep lijnrecht naar de leider toe, draaide de kop van het flesje eraf en goot dat in één keer helemaal over zijn voeten heen. Daarna gebruikte ze haar haren om de voeten weer droog te deppen.

Meerdere omstanders bevestigden het bizarre tafereel. Eén van de ooggetuigen: “Ja, ik heb het met mijn eigen ogen gezien. Het was écht Clive Christian No1. En dan niet de normale versie, maar de feestelijke editie die speciaal voor de opening van Harrods’ gloednieuwe parfumwalhalla Salon de Parfum is gemaakt. Dit moet haar minimaal een jaarsalaris hebben gekost.”

Zelfs de grootste fans van de spreker – zijn voeten ruiken overigens nog steeds heerlijk – noemen de actie van de vrouw belachelijk. “Deze vrouw is gek”, zegt één van hen. “Ik denk dat ze flink verward is. Het is toch ontzettend zonde om zo belachelijk veel geld te verspillen aan voeten? Wie wordt daar nou beter van?”

Een andere fan vult aan: “Als ze echt naar onze leider had geluisterd, had ze geweten dat ze dat flesje veel beter had kunnen verkopen! Denk je eens in hoeveel vluchtelingen ze daarmee zou kunnen opvangen, of hoeveel pannen eten ze daarmee had kunnen uitdelen aan de daklozen. Ik wilde eigenlijk de politie bellen om deze vrouw op te komen halen, maar vond dat vond onze leider niet nodig.”

BEAM vertaalt in deze serie met een knipoog Bijbelverhalen die vandaag de dag zeker viral zouden zijn gegaan. Komt dit verhaal je misschien bekend voor?

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡