Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Ben/ken jij de nieuwe Jezus-acteur?

23 oktober 2019 · Leestijd 2 min

In Harderwijk zijn ze op zoek naar de nieuwe Jezus! Voor het kerstevent ‘Wandeltheater’ wordt gezocht naar acteurs en figuranten. Samen spelen ze in een supergroot toneelstuk op verschillende locaties in de stad, waarin het kerstverhaal centraal staat. En jij kunt dus meedoen!

Zo’n 250 mensen (!) spelen mee in het toneelstuk dat op 13 en 14 december zal plaatsvinden in de binnenstad van Harderwijk. Door heel de stad heen worden verschillende scènes opgevoerd waar het publiek langs kan lopen. En nog leuker: heel de binnenstad wordt omgetoverd tot een dorp uit de tijd van Jezus. Normaal bezoek je Harderwijk natuurlijk voor de dolfijnen, maar in december zal je de kamelen tegen het lijf lopen.

Meedoen?

De organisatoren van het kerstevent zijn dus nog op zoek naar acteurs en figuranten, zangers en mensen die hun handen uit de mouwen willen steken. Op 2 november vindt er een oefendag plaats. Klik hier voor meer info. Als bezoeker langskomen kan natuurlijk ook: tickets zijn verkrijgbaar via eventsforchrist.nl.

BRON: De Stentor

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡