Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM tipt!

12 augustus 2016 · Leestijd 2 min

Vakantie! Eindelijk tijd voor een goed boek of drie seizoenen van je favoriete serie. De BEAM-redactie geeft je een paar zonzalige zomertips:

Serie

afbeelding

Redacteur Jacqueline:

"Misschien ken jij ‘m alláng, maar voor mij is Lie to Me behoorlijk nieuw. Deze dramaserie gaat over het bedrijf van Cal Lightman die samen met zijn team leugens opspoort en de waarheid achterhaalt. Niet met ouderwets speurwerk, maar met wetenschap. Hij kan namelijk gezichten ‘lezen'. Elke leugen leest hij zo van je gezicht. Eigenlijk is het gewoon de zoveelste politie-, FBI- en detectiveserie, maar als je daarvan houdt is Lie to Me een heerlijke serie om deze regenachtige zomer mee door te brengen. Alle seizoenen staan op Netflix :)"

Mini-docu

afbeelding

Muzieksamensteller en social media expert Herbert:

"Iedere dag met dezelfde 11 mensen tandenpoetsen, omgaan andermans geurtjes, een kind opvoeden en iedere avond optreden. Hoe vind je in deze drukte God? Je ziet het in de mini-docu van de vrienden van Rend Collective tijdens hun tour in Amerika en thuisland Engeland."

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Muziek

afbeelding

Summertime Romance

is een kneitersfijn nummertje van Johnnyswim (die net zo kneitersfijn zijn). Het gaat over twee geliefden die op reis zijn en zich overal thuis voelen, omdat ze samen zijn. Precies zoals ons pad met God: waar we ook zijn, Hij is daar. Altijd fijn om door twee zalige zangstemmen bevestigd te krijgen.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Raak je niet uitgekeken/-gelezen/-geluisterd? Klik hier voor nog meer tips!

Boek

afbeelding

Redacteur Ester

: "Ik heb het boek 'How to be an explorer of the world: een draagbaar museum' gekregen van een vriendinnetje en ik was eerst een beetje sceptisch. Je moet met het boek echt de deur uit, de wereld ontdekken. Letterlijk. Maar het is superleuk! Nog leuker is als meer mensen het boek hebben en jullie samen op pad gaan. Het boek bevat allemaal kleine opdrachtjes die je moet uitvoeren. Bijvoorbeeld: 'Zoek vijf verschillende dingen uit de natuur en plak ze op deze bladzijde'. Je moet en mag echt ‘out of the box’ denken. Echt tof!"

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡