Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM Magazine is hét perfecte cadeau voor je tiener

12 september 2019 · Leestijd 2 min

BEAM is het jongerenplatform van de Evangelische Omroep en bereikt al jaren succesvol vele christelijke jongeren. BEAM is enthousiast over Jezus en dit is ook te lezen in het BEAM Magazine dat vier keer per jaar uitkomt. Geluk, je licht schijnen, de Bijbel, allerlei onderwerpen worden op een jonge en frisse manier besproken. Het BEAM Magazine krijg je thuis als je BEAM-supporter bent. Dit word je voor 18 euro per jaar. Door dit supporterschap kan je goedkoper naar de EO-Jongerendag en krijg je een gratis BEAM trui!

Word via deze link BEAM-supporter!

Het BEAM Magazine wordt geschreven door de BEAM-redactie: Jonge (en een tikkeltje gekke) mensen die van Jezus houden en dichtbij de tieners staan. In het BEAM Magazine proberen we de perfecte mix te vinden tussen serieuze inhoud en luchtige artikelen. Zo zochten we voor het meest recente nummer op een grappige manier uit waarom sommige middelbare scholieren zo klef zijn in de pauze, maar interviewden we ook een meisje dat zich na een moeilijke periode liet dopen. We maakten een interessante test om te ontdekken wat voor planner jij bent en deelden ook onze lelijkste schoolfoto’s om even te kunnen lachen.

Op dit moment wordt het BEAM Magazine thuisbezorgd bij zo’n 50.000 tieners. BEAM-supporter worden is heel makkelijk. Je betaalt per jaar 15 euro en kunt je op elk moment afmelden voor het daaropvolgende jaar. Een origineel, leuk en inspirerend cadeau voor elke jongere tussen de 12 en 20 jaar.

Word via deze link BEAM-supporter!

Wil je liever eerst een keer kijken of je tiener het magazine überhaupt aanraakt? Bestel hier een GRATIS proefexemplaar.

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡