Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM AWARDS: Jeugdleider Lea in het zonnetje

24 mei 2016 · Leestijd 2 min

Hoe komt jouw jeugdleider op het podium van de EO-Jongerendag? Door stemmen te werven! Amyke, Chaya, Esterre, Mandy en Salomé trokken hun jeugdleider Lea Sies een Zweedse meubelgigant in om iedereen te overtuigen om op haar te stemmen. In badjassen, onesies én met daverend vuurwerk. De blauwe box in Barendrecht zal nooit meer hetzelfde zijn.

De meiden gingen naar de gehaktballetjes-gigant om te vieren dat Lea genomineerd. Na het 1-euro-ontbijt gingen de meiden op stemmenjacht. Salomé mailt: ‘We kregen ontzettend veel leuke reacties! Mensen kwamen naar ons toe op te vragen wie er ging trouwen of welke dieren we waren. Naast veel gelachen te hebben met gordijnzoekende mensen, hebben we ook veel stemmen binnengehaald!’ 

De Rotterdamse meiden vonden het heel leuk. Salomé: “We hebben enorm genoten van alles! Zelfs van het koude eitje.’ 

Benieuwd hoe het eruitzag? De meiden hebben een filmpje gemaakt. Inclusief sluipreclame.

Dat is niet de enige campagne! Lea stond vorig weekend op Opwekking en kreeg Groot Nieuws Radio bij haar stand. Ze vertelde ook over het jeugdleider zijn én haar nominatie- superleuk toch!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

BEAM besteedt elke week aandacht aan een bijzondere promotieactie. Heb jij een leuke actie bedacht voor je jeugdleider? Mail dan naar beamredactie@eo.nl en vertel het ons!

PS: Zit jij helemaal in de democratische modus? Stem dan hier op wie volgens jou de leukste jeugdleider van Nederland is! En kijk of jouw jeugdleider in de top 20 staat!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡