Ga naar submenu Ga naar zoekveld

App ‘KERK AAN’ naar ons en vertel elke week over je kerk!

15 januari 2019 · Leestijd 2 min

Na een mini-onderzoekje zijn we erachter gekomen dat jullie graag willen weten hoe het bij anderen in de kerk eraan toe gaat. Veel jongeren zijn benieuwd naar ‘de andere stromingen’. Daarom willen we jullie zelf aan het woord laten, in plaats van het voor jullie uit te zoeken.

KERK AAN

Houden alle mensen in de Evangelische gemeente hun handen in de lucht? Wat draag jij naar de kerk? Zingen ze in alle Protestantse kerken psalmen? Wat doe jij tijdens catechisatie? En gaat het avondmaal door de rijen, loop je langs of zit je aan een tafel voorin de kerkzaal?

Op deze en nog meer vragen mag JIJ komende tijd antwoord geven! Stuur ‘KERK AAN’ naar 06-83673700 en wij sturen je elke week een vraag. Dan mag jij vertellen hoe dit in jouw kerk gebruikelijk is. Vervolgens zetten wij een aantal antwoorden op een rijtje en kan je lezen hoe dit onderwerp in de andere kerken aanwezig is. Op die manier leer jij de kerk van een ander een beetje kennen en wordt de drempel hopelijk lager om daar een keertje langs te gaan!

Dus app nu ‘KERK AAN’ naar 06-83673700 om jouw kerk te vertegenwoordigen op de BEAM-site! 

Geschreven door

Silke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡