Ga naar submenu Ga naar zoekveld

VIDEO: Anouk vraagt na 20x nee-zeggen haar vriend zelf ten huwelijk: "Ik ben ontzettend dankbaar"

14 september 2020 · Leestijd 2 min

Zangeres Anouk - bekend van nummers als Nobody's Wife en als coach van The Voice of Holland - heeft haar vriend Dominique ten huwelijk gevraagd. Na zelf twintig keer 'Nee' te hebben gezegd op huwelijksaanzoeken van haar vriend, nam ze nu zelf het initiatief: "Als er iemand het verdient, ben jij het.” Dominique: "Eindelijk! Dit is wat ik heel lang al wilde. Ik ben de laatste drie jaar wel echt gaan stalken (met een aanzoek, red.), maar ik had de hoop al opgegeven.”

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Anouk is heel dankbaar en laat weten dat ze voorlopig nog niet officieel gaan trouwen, omdat ze willen afwachten tot corona voorbij is. "Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt. Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen Dominique en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time!"

Anouk over God en de bijbel

Eerder berichtten we al over hoe Anouk volschoot toen het over haar songtekst 'Ik smeek U op mijn knieën' ging en hoe ze vertelt over de bijbel: "De bijbel is een boek van vergeving"

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡