Ga naar submenu Ga naar zoekveld

8 x de ergste horror-dates op een rij

17 juni 2018 · Leestijd 3 min

Een date die niet komt opdagen, overgeven na de eerste zoen, je ex die aan het restauranttafeltje naast je zit… Daten kan bizar ingewikkeld en ongemakkelijk zijn. Onze BEAM-ers stuurden hun meest ongemakkelijke, rare date-momenten in. Wij zetten ze voor je op een rij.

1. Duidelijke taal

“Tijdens een date op een terras zei hij ineens: ‘Ik vind het ook wel leuk om in stilte op het terras te zitten.’ Clearly I talked too much, maar dat was wel rude.”

2. Was sagst du?

“Ik was op date met een jongen uit Duitsland. Het was mijn eerste date dus ik was superzenuwachtig. Die dag ervoor had ik iets verkeerds gegeten waardoor ik de hele date heel misselijk was. Toen we naar de Mac gingen viel een augurk met ketchup op mijn shirt, wat superongemakkelijk was. Hij kon ook nog eens amper Engels, dus communiceren lukte nauwelijks. Daarna heb ik hem nooit meer gesproken.”

3. Tranen op de eerste date

“We waren al een tijdje samen, maar dit was onze eerste date. Hij had niemand over ons verteld. Toen we na onze filmdate door de stad liepen en we onze leraar tegenkwamen liep hij meteen twee meter van me vandaan, thanks he! Toen we een eindje verder waren gelopen, moest hij daarover nog huilen ook. Inmiddels hebben we geen contact meer.”

4. Hier zit een luchtje aan

“Ik had voor het eerst met iemand afgesproken nadat we een tijdje hadden gechat. Helaas bleek dat hij mega erg stonk, de hele dat was heel awkward en we hebben elkaar nooit meer gesproken.”

5. Eigen sausjes

“Ik ging een patatje eten met mijn date. Bleek dat hij zijn eigen mayo en curry mee had genomen. Niet omdat hij allergisch was, maar gewoon uit zuinigheid. Man wat geneerde ik me daar!”

6. Guess what? Cassis

“Ik had een date met een jongen die ik eigenlijk al niet heel leuk vond. Na een rondje koffie en thee had ik wel zin in een wijntje, maar ik wachtte even af wat hij bestelde. Guess what? Hij bestelde cassis, dus nam ik ook maar frisdrank.”

7. Fristi na bier

“Ik dronk samen met mijn date een paar biertjes, tot hij plotseling fritsi bestelde. Naast dat ik me flink schaamde, ging ik ook nog bijna over mijn nek van de geur. Want ik kan dus echt niet tegen die chemische zoete geur!!”

8. Eh, ik moet gaan

“Ik had laatst een date, maar dat bleek niet te zijn wat ik had verwacht. De hele tijd was er een doodse en ongemakkelijke stilte. Na een half uur heb ik gezegd dat ik naar huis moest, terwijl dat niet zo was.”

Heb jij ook een verschrikkelijke, bizarre, dramatische horrordate, horrorstage, sollicitatiegesprek of een ander awkward moment achter de rug? Laat het ons weten! Stuur een mail naar beamredactie@eo.nl of app ons (06-83673700)!

Geschreven door

Anouk

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡