Ga naar submenu Ga naar zoekveld

7 ideeën voor een date met me, myself and I

16 februari 2017 · Leestijd 2 min

Voor een date heb je helemaal geen date nodig. Een avondje dineren is in je eentje een stuk minder gezellig - maar het is altijd beter dan een ongemakkelijk date waarmee je bij het voorgerecht al uitgepraat bent, just saying, deze dingen gebeuren. In ieder geval, onderstaande dates zijn minstens zo leuk alleen als met een flirt aan je zij.

1. Volg een danscursus

In alle grote studentensteden (daarbuiten ongetwijfeld ook) kun je danslessen volgen. Van hiphop tot salsa, en bij die laatste krijg je een gratisch partner bij. 

2. Duik een bioscoop in
Iedereen aan te raden. Voor een knus effect is een klein filmhuis ideaal. En een middagvoorstelling op een regenachtig dag is 10/10.

3. Plan een stedentrip in Nederland
Leen de auto van je ouders of stap in de trein richting Delft, Leeuwarden, Arnhem, Alkmaar... Beetje slenteren, beetje winkelen, beetje koffie drinken met een boek of krant. 

4. Maak een strandwandeling
Een hond lenen is optioneel.

5. Haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven
Muziek, recept met Nutella, chill-outfit, niets meer aan doen. 

6. Bezoek in je eentje een concert 
En dan hebben we het niet of Justin Bieber, maar een kleine artiest waar je vrienden niet naar luisteren. Tijdens zo'n concert ontmoet je ongetwijfeld leuke mensen, want ze houden van dezelfde muziek.

7. Ga casual naar een kattencafé
Of dit is je grootste nachtmerrie of je begint al van geluk te hyperventileren bij het idee. In dat geval: je vindt de cafeetjes onder andere in Hilversum, Den Haag, Amsterdam en Groningen.

Bonus: Date met God.

Hoe ziet jouw ideale date eruit? En dan bedoelen we zowel de activiteit als de persoon. We zijn benieuwd! Mail (beamredactie@ eo.nl) of WhatsApp (0683673700) ons! App ons dan eerst even BEAM AAN, dan mis je voortaan niets meer. 

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡