Ga naar submenu Ga naar zoekveld

7X apps die je volgens de BEAM-redacteuren móét hebben

23 oktober 2023 · Leestijd 4 min

Tegenwoordig is er overal een app voor. Sommige gebruik je dagelijks, anderen vergeet je binnen een week weer. Maarruhh.. laten we eerlijk zijn, want uiteindelijk is je mobiel nou eenmaal superhandig en dat merken we bij BEAM ook. Neem met deze lijst een kijkje in de telefoons van de BEAM-redacteuren.👇

Merveille:

“Prayminder is echt mijn fave app of all time. Het is een app waar je een lijstje kan maken van punten waar je voor kan bidden. Bijvoorbeeld: bidden voor persoon x, bidden voor vrede, bidden voor je vrienden etc. Je kan dan vervolgens in stellen hoe vaak je per dag een notificatie wil ontvangen met een gebedspunt. Ik vind bidden als een soort cadeau dat we van God hebben gekregen, waar we dus ook gebruik van mogen maken. Ik vind dit echt geweldig, want hierdoor ben je gedurende je dag bewust bezig met God. I JUST LOVE IT.”

Femke:

“Mijn favoriete app is op dit moment BeReal. Ik vind het chill dat je niet de héle dag kan scrollen (tenzij je 12389437284 vrienden hebt) maar dat je één keer per dag gewoon even ziet wat je vrienden echt aan het doen zijn.”

Wilke:

“Mijn favoriete app is Cooking Craze. Een heel nutteloos spelletje waar je eten moet maken en zo snel mogelijk moet uit serveren aan de gasten in je restaurant. Ik speel het als ik me verveel of bijvoorbeeld moet wachten bij de tandarts. Ik heb zelfs een keer Instagram, TikTok en mijn weer app verwijderd omdat ik geen ruimte meer had op mijn telefoon, maar Cooking Craze zal ik NOOIT verwijderen. Gelukkig heb ik nu genoeg ruimte op mijn telefoon.” 

Gerben:

“De YouVersion Bible app is natuurlijke de beste app op mijn telefoon. Het is zo fantastisch, omdat ik altijd mijn Bijbel vergeet. Wat ik vooral bijzonder vind aan deze app is dat het Bijbelvers van de dag op een of andere magische manier al-tijd precies is wat ik nodig heb. Insane!!!”

Daniëlle:

“Een jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik dit zou zeggen: mijn favoriete app is een sportapp. Mijn conditie was begin dit jaar te vergelijken met een zak aardappels. Omdat ik nooit sportte was ik snel moe, buitenadem en dus niet echt gezond bezig. Ik besloot om hardlopen maar eens een kans te geven met de app: 5K run – Train to 5K. Afgelopen zomer heb ik voor het eerst vijf kilometer achter elkaar gerend!!!!! Wat was dat een lekker gevoel! Dat gun ik iedereen. Je begint de eerste weken vanaf nul en bouwt heel langzaam op. Zo blijft rennen leuk. Ik ga nu trainen voor de 10 kilometer. Ja, dat voelt nu nog onhaalbaar, maar de juiste app kan dus wonderen doen.”

Jelte:

“Deze (gratis versie van de) app zorgt dat je telefoon wordt opgeruimd. Swipewipe geeft je elke dag een verzameling van ALLE foto’s en video’s die je ooit op deze datum hebt gemaakt en ontvangen (soort Snapchat herinneringen), en door te swipen bepaal jij of je de foto houdt, of verwijdert. Super chill: ik swipe telkens driekwart van alle foto’s weg en heb nu ineens super veel ruimte op mijn telefoon. Lekker!”

Céline:

“Ik praat regelmatig in mijn slaap, maar wat ik zeg blijft altijd een verrassing. Hier heb ik de allerbeste app ooit voor gevonden! Sleep talk neemt in je slaap jouw stem op wanneer hij je hoort praten. Hij houdt ook bij hoe lang je slaapt. Daarnaast kan je andere mensen hun grappigste geluiden horen als ze die gedeeld hebben op de Sleep talk toplijst. Echt de leukste app die er is!!”

6 dingen die je nog niet wist van Jezus

Lees ook over:

6 dingen die je nog niet wist van Jezus

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡