Icon--npo Icon--eo Icon--instagram Icon--clock Icon--theme Icon--location Icon--tag Icon--twitter Icon--whatsapp Icon--comment Icon--audio Icon--mail Icon--video Icon--image Icon--search Icon--spotify Icon--facebook Icon--snapchat Icon--youtube Icon--smiley Icon--menu Icon--chevron-down

Magazine

Het BEAM Magazine is het grootste Christelijke Jongerenblad van Nederland. Het BEAM Magazine staat vol verhalen van jongeren, artikelen over geloof, interviews met artiesten, uitdagende columns en interessante lifestyle-artikelen. Benieuwd? Je kunt het magazine gratis aanvragen!

In BEAM Magazine #4 2018 over SCHAAMTE:

"Ik ben arm en schaam me er niet meer voor"

Schaamte houd je liever voor jezelf, maar wat als je het taboe doorbreekt? In het nieuwe BEAM Magazine over schaamte stappen jongeren in het licht. Zonder schaamrood op de kaken vertellen ze recht in your face waar ze zich voor schamen. Kijk hier backstage mee met de fotoshoot!

"Hij stuurde mijn naaktfoto naar al mijn vrienden"

Julia (17): “Ik was tegelijk zwanger met mijn moeder”

TEST: Hoe schaamteloos ben jij?

Petrus is niet perfect

Jezelf zijn is cool, Instagram is af en toe best fake en oordelen is nergens voor nodig. Als ‘Instafilosoof’ en YouTuber probeert Petrus (in het dagelijks leven Peter genoemd) de ‘nepheid’ op social media te doorbreken. Hele verhaal lezen? Vraag hier BEAM Magazine aan!

Reyer doet precies wat-ie wil

Ze stonden al drie keer samen op het podium van de EO-Jongerendag, maar kennen elkaar eigenlijk niet. Hoog tijd voor presentator Joram Kaat om aanbiddingsleider en remix-koning Reyer op te zoeken op een – verwarmd  terrasje. Lees het interview in BEAM-magazine en luister hier het hele gesprek!

PLAATSVERVANGENDE SCHAAMTE IN 3, 2, 1

Waarom dit het belangrijkste BEAM Magazine ooit is

En verder:

ZONDER BLIKKEN OF BLOZEN PRATEN OVER GOD
“Ben jij christen? Drink je dan geen bier?”

HET INTENS PIJNLIJKE GEVOEL DAT JE NIET GOED GENOEG BENT.
Zo deal je ermee.

BEAM'ERS OVER HUN MEEST AWKWARD MOMENT
"Ik kotste mijn vriend helemaal onder.

BEAM Magazine speciaal voor BEAM Supporters

BEAM Supporters maken ons werk mogelijk! BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep. Met jouw hulp maken we video'sartikelen, columns, evenementen en natuurlijk ons magazine. Word je BEAM Supporter (voor €15,- per jaar), dan krijg je:

>  Korting op je ticket voor de EO-Jongerendag
>  4x per jaar BEAM magazine op je mat
>  Toegang tot evenementen van BEAM
>  Een vet cadeautje naar keuze als nieuwe supporter.

Word jij onze supporter? Dan zijn we ontzettend blij met je! Met jouw hulp kan BEAM bestaan. Word nu BEAM supporter en geniet van onze toffe voordeeltjes :) 

Ben je adverteerder? Klik dan HIER voor de tariefkaart van 2018.

Volg ons