Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tickets

Beleef op zaterdag 1 juni samen met 15.000 andere jongeren het vetste feestje van het jaar. Met inspirerende sprekers en de beste artiesten.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar! Je kunt kiezen uit zit- en staanplaatsen. Ook zijn er rolstoel-/begeleidersplaatsen beschikbaar. De prijzen van alle tickets zijn € 19,95 inclusief servicekosten.

BESTEL HIER

Parkeertickets en bustickets kun je kopen via Rotterdam Ahoy.

Ben je al BEAM-lid?

De hoofdboeker moet BEAM-lid zijn. Ben je dat nog niet, dan kun je daar vandaag nog verandering in brengen.

WORD LID

Merchandise

Exclusieve items! Als eerste in Nederland kun je de nieuwste editie van de Jongerenbijbel op de EO-Jongerendag in handen krijgen. Bestel de Bijbel nu en haal hem op tijdens de EO-Jongerendag bij de BEAM stand. Ook kun je een uniek polsbandje bestellen, als aandenken aan een te gekke dag. Ook het bandje, gemaakt van duurzaam materiaal, kun je ophalen op onze stand. Wil je op een later moment nog merchandise bestellen dan kan dat door naar deze pagina te gaan.

Jongerenbijbel presale!

Jongerenbijbel presale!

Bestel nu de nieuwe jongerenbijbel en krijg 'm als eerste op de EO-Jongerendag!

BESTEL HIER

Let op: Kaarten zijn alleen verkrijgbaar via eojongerendag.nl. De kaartverkoop verloopt exclusief via onze ticketpartner Paylogic. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Paylogic of de EO. Bekijk ook onze algemene reserveringsvoorwaarden.

🧑‍🌾 Jeugdleidersprogramma

🧑‍🌾 Jeugdleidersprogramma

Heb je een ticket gekocht voor de EO-Jongerendag en ben je jeugdleider? Meld je dan aan voor het jeugdleidersprogramma. Je ontvangt dan gedurende de dag gratis toffe inspiratie en materiaal voor jouw jeugdgroep. Het jeugdleidersprogramma wordt aangeboden door Alpha Youth, EO BEAM, HGJB, PKN en Youth for Christ.

MELD JE AAN