Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tickets

We zijn uitverkocht! Is het jouw niet gelukt om op tijd tickets te scoren? Niet getreurd! Kijk snel op het Resale Platform of er nog tickets voor het veld of de tribune zijn.

Wil je je ticket verkopen, dan kan dat ook via de Resale. Bied je ticket(s) aan door op de ‘Bestelling beheren’-knop te klikken in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen toen je de kaarten kocht. Ga naar je bestelling en klik vervolgens op ‘Meer acties’ en daarna op ‘Doorverkoop’.

RESALE

Let op! Wij verwachten gezellige drukte in en om Ahoy. Maak gebruik van het openbaar vervoer of wees zeker van een parkeerplek en koop vooraf alvast je parkeerkaart. Parkeertickets en bustickets kun je kopen via Rotterdam Ahoy.

Ben je al BEAM-lid?

De hoofdboeker moet BEAM-lid zijn. Ben je dat nog niet, dan kun je dat gelijk regelen!

WORD LID

Merchandise

Exclusieve items! Als eerste in Nederland kun je de nieuwste editie van de Jongerenbijbel op de EO-Jongerendag in handen krijgen. Bestel de Bijbel nu en haal hem op tijdens de EO-Jongerendag bij de BEAM stand. Ook kun je een uniek polsbandje bestellen, als aandenken aan een te gekke dag.

Jongerenbijbel presale!

Jongerenbijbel presale!

Bestel nu de nieuwe jongerenbijbel en krijg 'm als eerste op de EO-Jongerendag!

BESTEL HIER

Jeugdleidersprogramma

Heb je een ticket gekocht voor de EO-Jongerendag en ben je jeugdleider? Meld je dan aan voor het jeugdleidersprogramma. Je ontvangt dan gedurende de dag gratis toffe inspiratie en materiaal voor jouw jeugdgroep. Het jeugdleidersprogramma wordt aangeboden door Alpha Youth, EO BEAM, HGJB, PKN en Youth for Christ.

Na je aanmelding voor het jeugdleidersprogramma ontvang je ook materiaal voor een complete jeugdavond die je zelf kunt organiseren voordat je naar de EO-Jongerendag komt. Zo zijn je tieners optimaal voorbereid en denken ze alvast na over het thema! Kom je niet naar het jeugdleidersprogramma maar wil je wel graag het materiaal gebruiken? Klik dan hier om het te downloaden.

MELD JE AAN

Let op: Tickets zijn alleen verkrijgbaar via eojongerendag.nl. De ticketverkoop verloopt exclusief via onze ticketpartner Paylogic. Neem bij vragen of twijfel altijd eerst contact op met Paylogic of de EO. Bekijk ook onze algemene reserveringsvoorwaarden.