Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lindz West en dj SAINT LOUIS

Lindz West, DJ SAINT LOUIS en LZ7 komen naar de EO-Jongerendag op 3 juni in Rotterdam Ahoy! Lindz West is al jaren de meest aangevraagde artiest door het EO-Jongerendag publiek, dus hebben we geregeld dat hij samen met dj SAINT LOUIS de dag met een gigantisch spektakel afsluit. We zijn super blij dat Lindz en Louis erbij zijn in Rotterdam!

Lindz West

Als je een freerunner, een super enthousiaste MC en een rapper combineert, dan krijg je Lindz West. Lindz is de frontman van de band LZ7 en waar hij ook komt, hij zorgt ervoor dat mensen springen en dansen. Lindz is één bonk energie en mega enthousiast over zijn geloof in Jezus. Dat is de reden dat wij Lindz hebben gevraagd om heel Rotterdam Ahoy aan het feesten te krijgen als knallende afsluiter van de dag.

NIEUW: Lindz West beantwoordt in podcast ‘Only Hope’ vragen van jongeren!

Lees ook over:

NIEUW: Lindz West beantwoordt in podcast ‘Only Hope’ vragen van jongeren!
Lindz West spreekt tijdens de BEAM Kerkdienst over pesten: “Jezus geeft leven, wat er ook gebeurt”

Lees ook over:

Lindz West spreekt tijdens de BEAM Kerkdienst over pesten: “Jezus geeft leven, wat er ook gebeurt”
Lindz West op Spotify

SAINT LOUIS

Ook Louis is geen onbekende van de EO-Jongerendag. Hij was al meerdere keren te gast met de gehele band LZ7 en nu hebben we hem teruggevraagd omdat hij gewoon de beste christelijke dj is die op aarde rond loopt (vinden wij). SAINT LOUIS zal het slotfeest aan elkaar draaien. Benieuwd wat je nog meer kunt verwachten van de afsluiting van de EO-Jongerendag die anders is dan alle voorgaande jaren? Check hier het interview met bedenken en presentator Joram Kaat.

Saint Louis op Spotify

Hoe klinkt dat?

Als je een klein voorproefje wilt van wat voor feest het gaat worden: Check hier de dj-set op de EO-Jongerendag 2018 waar Lindz West en SAINT LOUIS ook samen aanwezig waren:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen