Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO-Jongerendag 2022

We gaan er een gigantisch feest van maken. Reserveer nu je tickets!

📍 Algemene vragen

 Waar en wanneer is de EO Jongerendag?

De EO-Jongerendag vindt plaats op zaterdag 11 juni 2022 in Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam.

Hoe laat begint en eindigt de EO-Jongerendag?

Het programma begint om 14:00 uur en eindigt om 21:00 uur. Rond etenstijd is er pauze. Deze is langer dan vorige jaren. Ook zijn er meer catering opties beschikbaar! De deuren gaan om 12:30 uur open en dan is er al een live BEAM programma op de schermen te zien.

📅 Programma

Hoe laat moet ik bij Ahoy zijn om niets van het programma te missen?

We raden aan om een uur voor de start van het programma aanwezig te zijn om jezelf voldoende tijd te geven om binnen te komen. Iedereen moet door de beveiliging en dat kost altijd even tijd.

Wat is het thema van de EO-Jongerendag 2022?

Het thema van de EO-Jongerendag is Speak Life. Op de EO-Jongerendag 2022 voel en ervaar je hoe krachtig jij bent dankzij je woorden. Maar we gaan niet alleen op de EO-Jongerendag hiermee aan de slag. Houd de BEAM-socials in de gaten voor meer over Speak Life.

Welke artiesten komen er dit jaar?

Lecrae, Riley Clemmons, Pjotr, Marc Floor, Sterre Koning. 🤩🤩 En sowieso is de BEAM Worshipband er ook! Wie nog meer? Dat houden we nog even geheim en maken we later bekend! Houd het BEAM Instagram-kanaal in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van nieuws rondom de EO-Jongerendag 2022.

🎫 Tickets

Ik heb mijn ticket nog niet ontvangen

Als je op maandag 6 juni jouw ticket nog niet ontvangen hebt dat is er iets niet goed gegaan. Je kan je ticket gelukkig ook altijd zelf downloaden via de bevestigingsmail.

Ik ben mijn ticket kwijt

In de bevestigingsmail staat een knop om je ticket opnieuw te downloaden. Lees ook even deze informatie https://customerservice.paylogic.nl/Ik-heb-een-ticket/

Hoeveel kost een ticket voor de EO-Jongerendag? 

Een ticket voor de EO-Jongerendag kost €15,00 incl. service en transactiekosten. 

Ik zit in een rolstoel, zijn er speciale parkeer- en rolstoelplekken? 

Op het parkeerterrein bij Ahoy zijn voldoende mindervalide parkeerplekken beschikbaar. Als het gaat om alleen afzetten dan kan dit ook bij de taxistandplaatsen. Toiletten zijn aangepast en er zijn liften op alle niveaus. Voor rolstoelgebruikers is er een speciaal verhoogd platform achter in de zaal. Hiervoor kan een toegangsticket worden gereserveerd en je kunt maximaal één valide persoon meenemen die zelf ook een ticket voor de EO-Jongerendag moet hebben. Je kunt  de ingang voor de Arena gebruiken of via Ahoy Plaza naar binnen te gaan. Vrijwilligers helpen je dan graag verder.

Welk ticket moet ik kopen om toegang te krijgen tot het vak gereserveerd voor doven en slechthorenden? 

Er is een doventolk aanwezig in de zaal. Deze bevindt zich in het midden van het veld. Vraag onze vrijwilligers naar de exacte locatie.

🚌 Vervoer

Hoe kom ik vanaf het station naar Ahoy?

Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro en trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vanaf NS-station Rotterdam Centraal kom je met de metro heel makkelijk op Zuidplein. Lees hier meer: https://www.ahoy.nl/bereikbaarheid

Waar kan ik parkeren bij Ahoy?

Parkeren kun je op ons naastgelegen parkeerterrein voor € 15,00 per auto per dag. Wij hebben de beschikking over 2.000 plaatsen. Het wordt gezellig druk, dus wil je tijdens je bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie voor € 18,00. Alles hierover lees je via https://www.ahoy.nl/bereikbaarheid

Wij komen met de bus, waar kunnen we parkeren?

Bussen kunnen hier hun parkeerticket bestellen. Parkeren kan op P1 of P2 bij de Ahoy. Koop vooraf alvast een ticket.

🏟️ Rotterdam Ahoy

Hoe kan ik betalen in Ahoy?

Op de EO-Jongerendag is het niet alleen genieten van een uitgebreid programma, maar ook van heerlijk eten en drinken! Je betaalt je consumpties bij Ahoy met PIN of contant.

Is er drinkwater beschikbaar bij Ahoy?

Bij alle toiletten is, tenzij anders aangegeven, het water uit de kraan drinkwater.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen?

Je mag maximaal 500 ml drinken en 1 verpakking brood, snoep, koek of chips meenemen naar Ahoy. Pakjes, bidons en bijvoorbeeld Doppers zijn toegestaan. Blikjes, glaswerk of andere harde wegwerpverpakkingen (bijvoorbeeld petflessen van hard plastic) zijn niet toegestaan. Je rugzak kan prima mee, maar laat je reiskoffer thuis haha. Overigens is het niet toegestaan om (professionele) film-, foto- en/of audio-opnameapparatuur mee te nemen.

🤔 Overige vragen

Vrijwilliger worden op de EO-Jongerendag? 

Als je heel graag bij wil dragen aan het vetste christelijke evenement van het jaar: meld je dan hier aan.

Gelden er coronaregels tijdens de EO-Jongerendag?

Volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid gelden er momenteel geen extra regels voor evenementen. Wel zijn er dit jaar vaste zitplaatsen op de tribune. Deze zijn te vinden op je ticket.

Kan ik nog doneren aan de EO-Jongerendag? 

Yes, je kan nog steeds doneren voor de EO-Jongerendag.Geld overmaken kan via NL04INGB0655141634 o.v.v. EO-Jongerendag

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Dit is helaas - zoals bij ieder concert - niet mogelijk. Omdat je kaartje niet op naam is, kan je je ticket wel aan iemand doorgeven. Dus hopelijk kan je er iemand blij mee maken. Mocht de EOJD door nieuwe corona-maatregelen onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je natuurlijk wel de optie om je geld terug te krijgen.

RESERVEER JE TICKET(S)