Ga naar submenu Ga naar zoekveld

🙋🏽‍♀️ Algemene vragen

Waar en wanneer is de EO-Jongerendag?

Zaterdag 3 juni van 14:00 tot 21:00 uur in Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam. 

Voor wie is de EO-Jongerendag?

Voor iedereen die zich jong voelt! Het programma is gericht op jongeren tussen 12 en 18 jaar.

💺 Sta- en zitplaatsen

Tijdens het reserveren kies je of je op het veld wil staan of dat je op de tribune wil zitten. Wanneer je een tribune-ticket reserveert, kies je meteen ook een stoelnummer. Let op: deze kan niet meer gewijzigd worden. Wil je in de buurt van je vrienden zitten? Zorg dan dat je in één keer samen je tickets reserveert. Het is niet mogelijk om na reserveren of op de dag zelf je eigen zitplaats te kiezen op de tribunes. Op het veld zijn vrije sta-plekken.

💰 Fundraising

Waarom is er een fundraising nodig voor de EO-Jongerendag?

Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven de EO-Jongerendag te bezoeken houden we de prijs van de tickets al jaren te laag. De werkelijke kostprijs ligt (veel) hoger. De afgelopen jaren betaalden we dit verschil uit eigen middelen. Helaas is dat niet meer volledig mogelijk en vragen we jullie hulp om de EO-Jongerendag ook in 2023 mogelijk te maken.

Is er voldoende geld om de EO-Jongerendag te kunnen organiseren?

We hebben nu een bedrag van 307.000 euro binnengekregen aan giften. Dat is geweldig, maar we zijn er nog niet. We hebben in totaal 350.000 euro nodig om de dag te kunnen organiseren. We hebben er vertrouwen in dat we het resterende bedrag samen met onze leden, kerken, stakeholders en bedrijven bij elkaar kunnen brengen. Maar er is dus nog geld nodig.

Wat als er niet genoeg geld wordt opgehaald?

Juni duurt gelukkig nog even en we hebben er vertrouwen in dat we het resterende bedrag ook gaan ophalen. Als dit niet lukt dan moet de EO zelf meer bijdragen en kan het geld niet geïnvesteerd worden in andere projecten.

Kan ik nog doneren aan de EO-Jongerendag?

Yes, je kan nog steeds doneren. Dit geld zullen wij gebruiken om ook in 2023 de EO-Jongerendag mogelijk te maken.

Geef een gift!
Waarom kosten de tickets nog steeds geld. Ik heb toch al geld gegeven?

We houden de prijs van tickets zo laag mogelijk. Normaal gesproken betaal je voor kaartjes voor een dergelijk evenement bijna 70 euro. Wij vragen 17,50 euro omdat we al een deel hebben ontvangen via giften. Dat is geweldig! Op deze manier houden we de toegang voor de EO-Jongerendag heel laagdrempelig voor alle jongeren in Nederland.

🤷🏻 Overige vragen

Vrijwilliger worden op de EO-Jongerendag?

Als je heel graag bij wil dragen aan het vetste christelijke evenement van het jaar: meld je dan hier https://eo.nl/vrijwilligers!

Mijn vraag staat er niet tussen

Als je vraag niet beantwoord wordt in deze 'Veel gestelde vragen' kun je contact opnemen met EO via https://over.eo.nl/contact. Vragen die hierboven al beantwoord zijn, zullen via mail niet beantwoord worden.