Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WINNEN: tickets voor Reyer Remix – live in concert

10 september 2019 · Leestijd 2 min

Reyer kennen we uuuuiteraard van z’n vette BEAM Full Energy-show op de EO-Jongerendag, maar nu kun je ook uit je plaat gaan bij zijn eigen live concert! Op 28 september zet hij Hedon in Zwolle op z’n kop met zijn nieuwste christelijke dance-remixen. En dan mogen wij ook nog eens kaartjes weggeven, het houdt niet op!

Reyers eerste remix ontstond eigenlijk per toeval. Hij wilde zijn eerste CD promoten en draaide wat vets in elkaar. Inmiddels zijn er 25 remixen van worshipbands als Bethel en Hillsong die wereldwijd worden beluisterd.

Winnen!

En nu hoef je zijn remixen dus niet alleen door je speakers te beluisteren, maar kun je live meedansen! Samen met grote namen als Dwight Dissels, Pearl Jozefzoon en DJ Roberto Rosso zet hij op 28 september popzaal Hedon (Zwolle) op z’n kop. Wil je erbij zijn? Goed nieuws, wij mogen 3x2 tickets weggeven. Mail je leeftijd en motivatie naar beamredactie@eo.nl om kans te maken.

Vers van de pers

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Een nieuwe remix: 'Niet Van Deze Wereld' samen met Damascus. Ook deze track is live te bewonderen, maar dan in oktober tijdens de clubtour van Damascus. Klik hierrr voor meer info! Wees er snel bij, want Gouda en Harderwijk zijn al uitverkocht. Gelukkig kun je nog wel in Leeuwarden en Dordrecht terecht :)

Luister 'm hier:

Om in de sfeer te komen

God's Great Dance Floor

No Longer Slaves

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡