Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EO-Jongerendag PREPARTY in de Metaverse 🚀

23 januari 2024 · Leestijd 2 min

Schrik niet: de BEAM Metaverse is minder eng dan je denkt. Deze wereld is speciaal gebouwd zodat wij jullie ONLINE kunnen ontmoeten en met jullie kunnen praten! Donderdag 23 mei organiseren we een EOJD preparty in de Metaverse. Maar hoe kom je daar, en wat is het eigenlijk? Lees snel verder!

EO-Jongerendag preparty?! Wat bedoel je daarmee?

Voor een goede voorbereiding MOET je hier bij zijn. We gaan online met elkaar terugblikken op vorig jaar. Presentators Joram en Gerben heten jullie welkom en geven mooi commentaar op een samenvatting van alle hoogtepunten. Vervolgens volgt er een groot tromgeroffel, want... één van de EOJD-artiesten voor dit jaar komt de wereld in! Hij zal wat vragen beantwoorden van Joram. Ook jij krijgt de kans om hem het hemd van zijn lijf te vragen. Achteraf is er ruimte om te chillen, na te kletsen en te dansen op muziek 🔥

Alle beschikbare plekken zijn inmiddels bezet, je kan je niet meer inschrijven

Wat is dat, de BEAM Metaverse?!

Via onderstaande knop kom je bij de website spatial.io, een domein waar je allemaal 3D games kan spelen en meerdere 'online werelden’ kan bezoeken. De BEAM Metaverse is er daar één van. Speciale ontwikkelaars hebben voor ons een BEAM wereld ontworpen waar je kunt rondlopen, op krokodillen kan zitten, kan genieten van BEAM content en meer! Als je met meerdere mensen in de wereld bent en je zet je microfoon aan, dan kan je met elkaar praten.

Misdaadjournalist Kees van der Spek over de EO-Jongerendag: 'Ik stond daar in zo'n vage hal’

Lees ook over:

Misdaadjournalist Kees van der Spek over de EO-Jongerendag: 'Ik stond daar in zo'n vage hal’

Geschreven door

Jelte

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡