Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Vanaf vandaag kun je Opwekking online bijwonen!

29 mei 2020 Leestijd 2 min

Geen slaapzakken en worship-tenten vandaag. Helaas is ook de Pinksterconferentie dit jaar afgelast vanwege de coronacrisis. Gelukkig blijft het komend weekend niet helemaal stil, je kunt Opwekking vanaf vandaag online volgen!

Samen kerk, samen sterk

Het thema van Opwekking dit jaar: samen sterk, samen kerk. Juist in deze tijd samen optrekken, kerken en gelovigen bij elkaar brengen om Pinksteren te vieren, en van daaruit, vervuld met de Heilige Geest, opnieuw een plek in te nemen in de samenleving: dat is dit jaar de insteek van alle organisaties die meewerken aan de Pinksterconferentie. 

Alle programma's

Net als tijdens het normale Opwekking-weekend zijn er ook dit jaar allerlei programma's beschikbaar, maar dan online! Ook tieners en jongeren kunnen verschillende programma's bekijken en bijwonen. En er staat zelfs een unieke, digitale Sing-in gepland! Er is van alles te doen en te bekijken: diensten, seminars en gesprekken, maar natuurlijk ook heel veel muziek.

Droom komt uit

Ruben Flach, directeur Stichting Opwekking: “Toen net bekend was dat de Pinksterconferentie niet doorging, zei ik in een interview met het ND dat ik droomde van een grote digitale Pinksterconferentie. Hoe bijzonder is het dan, dat die droom werkelijkheid wordt! Als Opwekking is het onze roeping en ons verlangen om de kerk te dienen, en de Pinksterconferentie is bij uitstek een plek waar christenen uit de breedte van de kerk elkaar ontmoeten, opgebouwd worden en dan naar hun eigen plek en kerk teruggaan om Christus daar zichtbaar te maken. Ik ben dankbaar dat we met zoveel organisaties samen deze digitale Pinksterconferentie kunnen organiseren. Ook dat toont voor mij aan dat we als kerk samen sterk zijn!”

Benieuwd wat er allemaal te doen is dit weekend? Bekijk alle progamma's hier.

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕