Ga naar submenu Ga naar zoekveld

UPDATE: Tussenstand BEAM kerkdienstcollecte voor kamp Moria

14 september 2020 Leestijd 2 min

Afgelopen zondag deden we in de BEAM kerkdienst een collecte voor de vluchtelingen die door de brand in kamp Moria niks meer hebben. Veel mensen hebben een bijdrage geleverd en er is ondertussen al ruim 17.000 euro opgehaald. Doneren kan nog steeds. Lees snel verder.

In kamp Moria op Lesbos, zitten veel mensen die gevlucht zijn. Afgelopen week is het hele kamp afgebrand en vluchtten de mensen het hele eiland over. Alle hutten zijn verbrand en 13.000 mensen die daar nog zijn hebben geen onderdak, of eten. Zij hebben alles achter moeten laten en hebben dringend behoefte aan noodhulpgoederen en medische hulp.

Tekst loopt verder onder video.

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Tussenstand collecte

Sinds de oproep afgelopen zondag, is er een bedrag van ruim 17.000 euro opgehaald met jullie hulp. Duizendmaal dank daarvoor! Met jouw gift krijgen de vluchtelingen medische hulp én basisbehoeften als voedsel, dekens en tenten. Wil je nog graag een bijdrage leveren, dan kan dat op verschillende manieren:

Elke bijdrage en elk gebed is welkom! Door op deze link te klikken kun je een bedrag overmaken via Tikkie. Ook kun je doneren via deze knop:

Doneer voor noodhulp

Meer informatie over wat er met het gedoneerde geld gebeurd? Klik dan door naar de website: metterdaad.nl/moria

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕