Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Tiemen Westerduin spreekt in de BEAM Kerkdienst: “Jezus weet dat ons leven een zoektocht is”

20 november 2020 · Leestijd 3 min

Hij is ondertussen al vrij bekend met de BEAM Kerkdienst en jij vast ook met hem; Tiemen Westerduin zal zondag spreken. Het wordt een dienst waarin we als kijkers aan het denken worden gezet over Jezus als Weg, Waarheid en het Leven.

Het leven is een zoektocht

Tiemen: “Ik zal het zondag hebben over of ons geloof niet achterhaald is. Jezus zegt in de Bijbel: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand ontdekt het echte leven dan door Mij.” Als het waar is wat Jezus zegt, dan kunnen we het niet een beetje interessant vinden, maar is ons geloof onwijs belangrijk! Hij weet dat ons leven een zoektocht is. Hij wil je vragen beantwoorden.”

“Het doel van mijn praatje is dat mensen geïnteresseerd raken in de vele kanten van het geloof. Ik hoop dat ze de kans nemen om op onderzoek te gaan en nog enthousiaster te worden van God. Van al die levensjaren die we krijgen, wil ik de kijkers vragen om 24 uur te besteden aan de belangrijkste vragen van het leven met God. Vragen zoals: Wie is Jezus? Geneest God vandaag nog? Hoe kan ik de Heilige Geest ontvangen? Bidden, waarom en hoe?"

Jullie willen mij gewoon aanhoren!

“Ik ben heel blij met de BEAM Kerkdienst, omdat we zo met een grote groep jongeren kunnen connecten. Er is goede muziek en de combinatie tussen een korte preek en interactie met elkaar is heel sterk. Ik spreek liever in een zaal vol tieners, maar ik wen langzamerhand aan die camera’s op mijn hoofd. Verder vind ik het ook echt tof om te zien hoe de jongeren meepraten, vragen stellen en interesse tonen. Ik vind het waardevol dat mensen vanuit hun eigen plekje thuis willen en mogen ontvangen. En dat ze dan gewoon naar mij willen kijken, haha!”

Tiemen spreekt aanstaande zondag 22 november in de BEAM Kerkdienst. Diezelfde avond organiseren we samen met Alpha Youth de GROOTSTE Alpha Youth-avond van Nederland! Tiemen en BEAM-redacteur Wilke zullen de avond leiden. Lees er alles over en hoe je mee kunt doen via deze link.

BEELD: EO Visie / Ruben Timman

Geschreven door

Thamara

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡