Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Sterre Koning komt naar de EO-Jongerendag!

12 mei 2022 · Leestijd 2 min

HET IS ZO VER! Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen! Zangeres, actrice, influencer én christen, Sterre Koning is het allemaal. Daarom zijn wij mega HYPED dat ze komt optreden op 11 juni bij de EO-Jongerendag!

Spotlight

Sterre begint al op jonge leeftijd met acteren en presenteren. Op veertienjarige leeftijd breekt ze definitief door als reporter van meidenmagazine Tina. Later brengt ze haar eigen single en boek uit en haalt ze in 2018 de halve finale van The Voice Kids. Kortom: Sterre is gewend aan de spotlight.

Christen

De tienerster deelt regelmatig over haar geloof met haar volgers. “Ik zie mijn geloof vooral terug in mijn manier van leven, dus met bepaalde waarden en normen. Ik vind het belangrijk om aardig en eerlijk te zijn en mensen met respect te behandelen.’’ Vertelt de negentienjarige in eerder interview met BEAM.

Tweede EO-Jongerendag

Het is niet de eerste keer dat Sterre een rol heeft op de EO-Jongerendag in 2018 vloog ze door de Gelredome in Arnhem tijdens de opening van de jongerendag. Ze maakte een uitgebreide vlog over haar vlieg-avontuur. Bekijk de video hier onder.

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Speak Life

Het thema van de EO-Jongerendag is Speak Life. Wat Sterre van dit thema vindt en hoe ze zich gaat voorbereiden op haar optreden? Dat lees je binnenkort op onze website in een uitgebreid interview!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡