Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Op deze momenten betrapten jullie je ouders tijdens seks

6 november 2023 · Leestijd 3 min

Wat is het ergste wat je kan overkomen? Een onvoldoende? Kotsen in een volle aula? Met je blote voet in een naaktslak staan? Nee, dat is allemaal niks vergeleken met waar we het nu met elkaar over gaan hebben. Het ergste op de wereld is namelijk: Je ouders per ongeluk zien of horen als ze seks hebben. Aaaarggghhhhh neeeeeeee!!!!1!! Deze dappere jongeren vertellen hun traumatische verhaal.

Kreunende moeders

Mijn moeder kan nou niet echt bepaald stil zijn. Ik hoor haar de hele tijd kreunen. Laat mij alsjeblieft gewoon slapen 😂😂

Oorlogsgeluiden 😤

Seks moet je hebben met iemand die je liefhebt en ik ben blij dat mijn ouders van elkaar houden, maar tijdens de zomervakantie ineens wakker worden met een soort oorlogsgeluiden in de kamer naast mij, was een beetje teveel van het goede. Er was namelijk geen oorlog, het was passie. Ik was echt HORRIFIED.

'IK HEB NIKS GEZIEN!'

Ik liep de slaapkamer van mijn ouders binnen en zag dat ze seks hadden. Ik heb gedaan alsof ik nog half aan het slapen was, maar schreeuwde vanbinnen. Ik heb me omgedraaid heb ben zo snel mogelijk weggelopen.

Kots opruimen

Ik had overgegeven dus ik ging naar de slaapkamer van mijn ouders om het te vertellen. Toen zag ik dat ze aan het seksen waren, zij zagen mij niet, dus ik ben maar stilletjes weggegaan. Ik wachtte beneden en na een poosje ging ik weer naar boven en toen kwamen ze net uit hun kamer om naar de badkamer te gaan en toen zei ik dat ik had overgegeven en toen heeft mijn vader het opgeruimd. Nooit meer over gehad 😅

Op de boot

We sliepen met ons hele gezin op een boot tijdens onze vakantie. De boot ging 's avonds steeds een kort moment heen-en-weer, op de derde avond ontdekte ik waarom want de wind stond mijn kant op en ik hoorde de bijbehorende geluiden. Ik heb geen oog meer dichtgedaan en was blij dat we de volgende ochtend weer naar huis gingen.

Check hier de reactie van Daniëlle en Femke die deze verhalen voor het eerst lezen

De weergave van deze TikTok vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Laten we even eerlijk zijn: Het is natuurlijk fijn dat je ouders van elkaar houden en af en toe de liefde bedrijven, maar zullen we met hen afspreken dat de deur op slot gaat als dit het geval is? En stel je ziet je ouders binnenkort weer op een moment dat je dat he-le-maal niet wilt, lees dan door je tranen heen bovenstaande verhalen en weet: je bent niet alleen.

Sharella (20): ‘Jongens wilden vaak alleen maar seks’

Lees ook over:

Sharella (20): ‘Jongens wilden vaak alleen maar seks’

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡