Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUWS: Ook Graceland komt met online festivalprogramma

30 juli 2020 · Leestijd 2 min

Eigenlijk had het de drukste dag van het festival moeten zijn: 15 augustus. Nu is het de datum waarop Graceland een online programma aanbiedt. Het toepasselijke thema: De Grote Leegte.

Geen programmaboekje, het tegen komen van oude bekenden, meedansen met de muziek, koken op een skottelbraai of een wc-rol onder je arm. Net als bijna alle festivals, kon ook Graceland dit jaar niet doorgaan door het coronavirus. Maar gelukkig komen ze op 15 augustus met een online programma! Als ‘bezoeker’ bekijk je de livestream van een leeg festivalterrein en word je verrast door kunst, muziek en interessante sprekers. De line-up bestaat uit onder andere Rogier Pelgrim, Mensenkinderen en Rikko Voorberg. Het tijdschema wordt binnenkort bekend gemaakt via verschillende kanalen van Graceland Festival.

Spandoek

Toch ben je als bezoeker niet helemaal ‘geband’ van het festivalterrein. Want: ‘Wie wil, kan op 15 augustus (binnen de RIVM richtlijnen) voor het oog van de livestream-camera een mooi kunstwerk maken, een spandoek omhoog houden, zwaaien naar zijn moeder of een kek dansje doen. De Paasheuvel is bereikbaar en toegankelijk.’ Voor meer info, check gracelandfestival.nl.

Beeld: Instagram Graceland Festival

New Wine NEXT: vet programma voor tieners!

Geschreven door

Marlieke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡