Ga naar submenu Ga naar zoekveld

NIEUWS: De EO-Jongerendag 2023 gaat door 馃帀!!

27 december 2022 Leestijd 2 min

GROOT FEEST! De EO-Jongerendag van 2023 gaat gewoon door 馃槷! Lees hieronder alle info die we tot nu toe voor je hebben 馃憞.

Dit jaar was helaas niet mogelijk om de EO-Jongerendag geheel vanuit eigen middelen te financieren. Daarom schakelden we JULLIE hulp in. Door middel van donaties hebben we inmiddels al een bedrag van 307.000 (!) euro binnengekregen. Heel erg bedankt als je ons hebt gesteund! Door jou kunnen we weer het allervetste feestje van het jaar organiseren! In totaal hebben we 350.000 euro nodig voor de EO-Jongerendag en dus is het nog steeds mogelijk om een gift te geven. We hebben het vertrouwen dat we het geld bij elkaar hebben voordat die grote dag in Rotterdam Ahoy aanbreekt.

Tickets

Het is vanaf NU mogelijk om je tickets alvast te bestellen. Vorig jaar waren we helemaal uitverkocht, dus wees er op tijd bij. De EO-Jongerendag zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni 2023 in Rotterdam Ahoy. Welke artiesten en sprekers er komen is nog geheim, dus volg ons op Instagram (@eobeam) om op de hoogte te blijven van de laatste updates. Nu je dit artikel af hebt gelezen, kun je mooi al je vrienden, buren, kat en jeugdgroep appen om nu alvast de beste zit- of staplaatsen te reserveren. 

Heb je nog vragen over de EO-Jongerendag of de fundraising? Check de meest gestelde vragen over deze onderwerpen via de link.

DE EO-JONGERENDAG IS UITVERKOCHT!

DE EO-JONGERENDAG IS UITVERKOCHT!

In een bomvol Ahoy ontdekken we met 15.000 jongeren hoeveel God van ons houdt en hoe we samen de wereld mooier kunnen maken. De tijd is aangebroken om het verschil te maken: om een pionier te zijn!

Een kaartje verkopen/overkopen?

Geschreven door

Dani毛lle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕