Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Missie BEAM: Dit is waarom we deze week samen met jou leden werven

9 juni 2020 · Leestijd 4 min

BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep dat als missie heeft om zoveel mogelijk jongeren te inspireren om te leven zoals Jezus. Ruim 37.000 jongeren hebben zich al aangesloten als BEAM-lid en deze week willen we met elkaar nog meer jongeren bereiken en bij onze groep betrekken. Van 21 juni tot en met 28 juni voeren we samen met jou actie om heel Nederland bekend te maken met BEAM en dus met Jezus. Voor elk lid dat jij werft tijdens Missie BEAM ontvang jij te gekke cadeaus. Doe je mee?

Wat doet BEAM precies?

BEAM is het jongerenmerk van de Evangelische Omroep. Ons doel is om zoveel mogelijk jongeren te inspireren om te leven zoals Jezus. Dit doet we via onze online platforms: InstagramTikTok, onze website, Facebook, WhatsAppSpotify en YouTube. Maar ook offline via ons BEAM Magazine en evenementen zoals de jaarlijkse EO-Jongerendag en andere (kleinschalige) evenementen waarmee we christelijke jongeren in Nederland willen laten weten dat ze niet alleen zijn. Het BEAM-team bestaat uit 10 vaste mensen (maak hier kennis!) en een wisselende groep enthousiaste stagiaires.

Waarom zijn leden zo belangrijk?

Alles wat gebeurt bij de Evangelische Omroep wordt deels betaald door de NPO en deels door onze leden. Dit is bij BEAM dus ook het geval. Op dit moment zijn er ruim 37.000 BEAM-leden die financieel veel mogelijk maken! Daarnaast is het zo dat de NPO elk jaar opnieuw besluit hoeveel geld er naar elke omroep gaat. Met een grote groep leden staat de EO (en staat BEAM) bij deze beslissing veel sterker en kunnen we laten zien dat elkaar inspireren om Jezus te volgen iets is waar heel veel jongeren in Nederland behoefte aan hebben en dat dit een platform is waar ze bij willen horen.

Waarom zou iemand BEAM-lid worden?

Allereerst word je BEAM-lid omdat je BEAM een warm hart toedraagt en het belangrijk vindt dat wij kunnen blijven doen wat we doen (jongeren online inspireren, EO-Jongerendagen, BEAM Kerkdienst, BEAM Magazine etc.). Daarnaast doe je jezelf ook een groot plezier: Wanneer je BEAM-lid wordt voor maar vijftien euro per jaar hoor je bij de BEAM familie, krijg je toegang tot onze evenementen, krijg je vier keer per jaar het BEAM Magazine op de deurmat en is het voor jou mogelijk om BEAM Wear te kopen, zoals onze populaire BEAM Trui voor maar tien euro.

Hoe kan ik iemand lid maken?

Deze week (21 juni – 28 juni) is een speciale actieweek waarin we jou helpen (en belonen!) om andere jongeren lid te maken van BEAM. Dus ken jij een jongere tussen de 12 en de 23 jaar die christelijk is of het geloof heel interessant vindt? Tijd om deze persoon te vertellen over BEAM! Op onze socials en onze website geven we jou deze week tips hoe je dit het beste aan kunt pakken. In onze FAQ lees je precies hoe iemand BEAM-lid wordt. Naast dat je iedereen natuurlijk een BEAM-lidmaatschap gunt, krijg jijzelf deze week ook mooie cadeaus als je iemand lid maakt.  

Welke cadeaus kan ik krijgen?

Als jij 1 BEAM-lid voor ons werft, krijg je via de post een pakketje met speciale BEAM-stickers. Werf je 2 BEAM-leden voor ons, dan krijg je een popsocket van BEAM. Werf je 3 BEAM-leden voor ons, dan krijg je BEAM muts of een BEAM Dopper. Werf je 4 BEAM-leden voor ons, dan krijg je een exclusief BEAM shirt. Werf je 5 BEAM-leden dan krijg je een BEAM Hoodie naar keuze. 

Heb je de smaak te pakken en werf je 6 of meer BEAM-leden? Dan ben je allereerst een HELD. Daarnaast krijg je een trui én doe je mee met het prijzencircus waar je kans maakt op nog vettere prijzen!

Heb je nog meer vragen of wil je nog wat meer info? Klik hier voor een uitgebreide FAQ waar we al jouw vragen beantwoorden! En hier voor een prijzenoverzicht :)

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡