Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Marc Floor en Lize Marie proberen een miljoen op te halen voor het goede doel

20 mei 2020 · Leestijd 2 min

Misschien heb je het als kind ook wel eens geprobeerd: een pen ruilen voor iets groters, om zo uiteindelijk iets heel moois te krijgen. Marc Floor en Lize Marie pakten dit nog iets groter aan. Zij proberen net zo lang te ruilen tot ze 1 miljoen uhebben voor het goede doel.

"Voor de Notre Dame werd er in vier dagen vier miljard euro opgehaald om het dak te repareren. Toen dachten wij: misschien kunnen wij misschien ook wel 1 miljoen euro ophalen voor mensen die het nodig hebben," vertelt Lize Marie. 

"Toen corona uitbrak hadden we ineens ontzettend veel vrije tijd, laten we kijken wat het brengt", vult Marc Floor haar aan. "Het ruilen gaat nu vooral op ons Instagram-kanaal (@justamillion.nl)." 

Wat begon met een theezakje, is inmiddels al zover gegaan als een grote houtkachel met een waarde van €1000. De eindopbrengst gaat uiteindelijk naar vier verschillende doelen. Tijdens een livestream maken de twee de nieuwe producten bekend. Benieuwd hoe ze dat aanpakken? Bekijk de hele video hierboven!

Nomineer Nietalleen.nl voor Gouden Televizierring
Als je Nietalleen.nl ook zo’n goed initiatief vind kun je het televisieprogramma nu nomineren voor de Gouden Televizierring. De stembussen voor de derde kwalificatieronde zijn open en tot woensdag 27 mei 10.00 uur kan er gestemd worden. En dus ook op nietalleen.nl. Wil je meedoen, ga dan naar www.televizier.nl/ring en selecteer Nietalleen.nl in de lijst met programma’s!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡