Ga naar submenu Ga naar zoekveld

HELP MEE!: Maak EO-Jongerendag ook in 2023 mogelijk

13 september 2022 · Leestijd 2 min

Worship, springen, dansen, schreeuwen, stiekem moshpitten en met duizenden jongeren God groot maken! De EO-Jongerendag was ook dit jaar weer FAN-TAS-TISCH. Maar helaas is het organiseren van zo'n dag niet bepaald goedkoop. Daarom hebben we jouw hulp KEIHARD nodig! En we hebben een supermakkelijke manier.

MAAK HIER JE TKKIE OVER!!

Wij vinden het belangrijk dat elke jongere de kans heeft om de Jongerendag mee te maken. Daarom houden we onze ticketprijzen al jarenlang structureel té laag. Lief toch? Vroeger betaalde de EO dit verschil zelf. Helaas is dit niet meer mogelijk en daarom.... HEBBEN WE JOU NODIG!

Hoe werkt het?

Stuur het appje hieronder door naar je oma, je buurman, je oom, je ouders, je klasgenoten, je leraren: AL JE CONTACTEN! Ze kunnen zelf het bedrag aangeven. Op die manier maken we een enorme Tikkie-ketting, en zorgen we er samen voor dat de EO-Jongerendag ook in 2023 plaatsvindt. Hieronder vind je het appje:

Tikkie, jij bent ‘m! 
WE LOVE DE EO-JONGERENDAG! ❤ Jij ook?? Helaas kunnen we dit niet meer helemaal zelf betalen😢 Help mee om ook dit jaar de EO-Jongerendag mogelijk te maken🥳 Doe mee met de grootste Tikkie van Nederland: 15.000 jongeren rekenen op je! 🔥 TIKKIE: eo.nl/tikkie

Help mee aan de EO-Jongerendag 2023

Lees ook over:

Help mee aan de EO-Jongerendag 2023

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡