Ga naar submenu Ga naar zoekveld

LUISTER: DE enige echte EO-Jongerendag PLAYLIST

24 mei 2018 Leestijd 2 min

Zeker weten dat je tijdens de EO-jongerendag alles mee kunt zingen? OEFENEN MAAR!!

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

For KING & COUTRY

For KING & COUNTRY komt terug! Na een ontzettend succesvol optreden op de EO-Jongerendag van 2016 en twee strak uitverkochte concerten vorig jaar, staan ze op 26 mei 2018 opnieuw in het Gelredome! De band met broers Jo毛l en Luke Smallbone is 1 van de grootste christelijke bands in de USA en daarbuiten en bracht twee jaar geleden nog een eigen film Priceless uit. Hun liedjes staan bekend om hun prachtige melodie毛n, bombastische klanken en persoonlijke verhalen.

Britt Nicole

Als driejarig meisje begon Britt Nicole (echte naam: Waddell) met zingen in haar kerk, de Truth Temple of Kannapolis in North Carolina. Op school was ze lid van het schoolkoor, en ze kreeg de kans om met het schoolkoor een keer op te treden in de Carnegie Hall in New York. Vanaf haar zestiende schrijft ze zelf nummers. Sinds 2004 treedt ze op als solozangeres. Op 22 mei 2007 kwam haar eerste album 'Say It' uit. Het nummer 'You' stond in de top 10 van de hitlijsten voor christelijke muziek. Vorig jaar bracht ze het nummer 'Be The Change' uit en die is inmiddels al 1,4 miljoen keer bekeken op YouTube. 

Matt Redman + Guvna B

Matt Redman, je weet wel, de man die '10.000 Reasons' schreef, komt naar de EO-Jongerendag 2018! #feest Na in 2014 de Jongerendag vol kippenvel achter te laten, doet hij het in 2018 dunnetjes over met Guvna B (bekend van BEAM Festival), waar Matt al samen mee door Amerika tourde en het nummer 'Gospel Song' maakte.

The Drop (LZ7 DJ-Set)

Dikke beats, high energy melodie毛n, lekker uit je plaat gaan. Een paar dingen waarvan we vaak terug hebben gehoord dat jullie dat te gek vinden. Dus kan dat ook dit jaar niet ontbreken en daarom hebben we THE DROP (LZ7 DJ SET) uitgenodigd.

De BEAM-Worshipband

Ook dit jaar zijn ze weer van de partij: De BEAM-worshipband met onder andere Reyer en Hanne de Vries! Elk jaar leiden ze vol enthousiasme de aanbidding op de EO-Jongerendag.

WAT? NOG GEEN TICKET? SNEL KOPEN DAN!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕