Ga naar submenu Ga naar zoekveld

LUISTER: Blanca met haar nieuwe album 'Shattered'

14 september 2018 · Leestijd 2 min

Blanca, een Puerto Ricaanse powervrouw die heeft bewezen dat ze ook zonder groep haar mannetje staat. Na een fantastische tijd met dynamische hiphopband Group 1 Crew (EO-Jongerendag 2007 anyone?) is haar tweede solo-album ‘Shattered’ een feit. Het album is krachtiger en kwetsbaarder dan ooit. En dat juist die twee dingen op één album passen is hét grote talent van Blanca.

Het album is een grote bemoediging voor mensen die zich op wat voor manier ook gebroken voelen: 'If you shatter, every piece of you that’s on the floor, He can restore and after, You’ll be even stronger than before, He can restore what’s shattered.’ Het overlijden van haar moeder in 2016 (waar ze nog over sprak op BEAM Festival 2016 waar ze optrad) heeft vele tracks op dit album geïnspireerd. Dit is wat ze zelf zegt over haar grote inspiratiebron dit album:

Blanca over haar album Shattered

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Blanca is qua sound een beetje te vergelijken met Pink en Alessia Cara. Ze snijdt eerlijke en kwetsbare thema’s aan die ze vervolgens verpakt in catchy popsongs. Haar teksten zijn soms wat cliché: ‘Jezus maakt alles beter’. Maar cliché’s zijn over het algemeen hartstikke waar natuurlijk. Luister hier haar hele album:

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Op de hoogte blijven van nieuwe christelijke muziek en artiesten? Volg ons via Spotify!

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡