Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Loop 6 november met ons de Klimaatmars in Amsterdam!! (en dit is waarom we meedoen)

27 oktober 2021 · Leestijd 4 min

BEAM wil de wereld een mooiere plek maken en daarom lopen wij zaterdagmiddag 6 november mee met de Klimaatmars in Amsterdam. Samen met gigantisch veel andere mensen gaan we met onze spandoeken de straat op en eisen we dat het kabinet in actie komt met goede klimaatplannen. Wil jij je stem ook laten horen? Sluit je bij ons aan!

Praktische informatie:

De Klimaatmars vindt plaats op zaterdag 6 november in Amsterdam. Die dag gaan we massaal de straat op voor een leefbaar klimaat. Er wordt gestart om 13:00 uur op de Dam en vanaf daar loopt iedereen naar het eindpunt dat later bekend wordt gemaakt. Bij het eindpunt staan verschillende mensen uit de beweging klaar om het woord te nemen en muzikale optredens te geven.

Meenemen:

  • OV-chipkaart
  • Mondkapje voor het openbaar vervoer
  • Drinkfles met water
  • Snacks in het geval je honger krijgt
  • Protestbord (als je dat leuk vindt)

Vind je het spannend om alleen te gaan of lijkt het je leuk om samen met jongeren die BEAM volgen te lopen? Doe je BEAM-trui aan en zoek de BEAM vlag. We staan tot 12.45 uur voor de McDonalds aan Damrak 92, daarna lopen we samen naar de Dam. Leuk als je aansluit!

FAQ

Claudia (23) gooide haar leven om voor het klimaat: ‘Als iedereen zou leven als een Nederlander, zijn er drie aardes nodig’

Lees ook over:

Claudia (23) gooide haar leven om voor het klimaat: ‘Als iedereen zou leven als een Nederlander, zijn er drie aardes nodig’

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou