Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Lindz West

9 februari 2017 Leestijd 1 min

Lindz West op het podium, betekent dat dat LZ7 dit jaar op de EO-Jongerendag staat?! Ja en nee. De band staat dit jaar niet op het podium, Lindz wel!

Lindz neemt het stokje over van Tiemen Westerdijn die vorig jaar het podium in het Gelredome mocht beklimmen. De energieke frontman van de immens populaire pop-band LZ7 spreekt dit jaar op 10 juni op de EO-Jongerendag. En als net zo spreekt als dat hij optreedt, dan kan het niet anders dan dat het 茅茅n groot succes gaat worden!

Hij sprak al eens eerder op het BEAM-Festival en wij moeten bekennen, een zaal heeft zelden zo vol gezeten. Het thema van de EO-Jongerendag is Fear Not en dat is dan ook precies waar Lindz het over zal gaan hebben: Angst. In de Bijbel komt na angst altijd de belofte van God, en dat is de boodschap waar Lindz je mee naar huis wil sturen, de zekerheid dat God altijd bij je is.

Wij kunnen niet wachten om samen met Lindz in de spreekwoordelijke Elevator te stappen en te luisteren naar zijn spoken word, inclusief Engels accent want: THIS ELEVATOR IS GOING UP!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕