Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Leerlingen worshippen onder het raam van doodzieke leraar

12 september 2016 · Leestijd 2 min

Ben Ellis uit Nashville is leraar en heeft kanker. Ondanks dat weet hij meer dan ooit dat God goed is en dat hij er altijd is, schrijft hij in een brief aan zijn leerlingen. Hun antwoord? Ze laten al hun schoolwerk vallen en zingen dit prachtige lied onder het raam van hun leraar. Om stil van te worden.

Shannon Lee Seibert, één van de ouders van de leerlingen, schrijft over deze video: "We houden allemaal van Mr. Ellis en zijn kostbare familie. Hij is de definitie van een leraar, een rolmodel, een dienaar. Hij schreef een brief aan de leerlingen waarin hij vertelde dat hij nu meer dan ooit weet dat God is goed en dat Hij bij ons is. Ondanks zijn ziekte is Ben vol van hoop, vreugde en vrede. Hij vertelde zijn leerlingen om altijd daar Jezus te kijken."

De ouders kregen deze brief van de directeur, waaruit duidelijk wordt hoe de leerlingen met z'n allen onder het raam van hun leraar terecht zijn gekomen: "Ik wilde een update geven van een wijziging in de plannen op school en in de kapel vanmorgen. Het was een beetje onorthodox, maar soms roept de Heilige Geest ons om zo te zijn. Tussen gisteravond en vanmorgen zijn drie verschillende en niet aan elkaar gerelateerde mensen naar me toegekomen. Ze zeiden dat terwijl ze aan het bidden waren, ze een visioen kregen van middelbare scholieren die God aan het aanbidden waren bij het huis van Ben Ellis, onze leraar Latijn die vecht tegen kanker en die houdt van een mooie hymne. Dus, we stapten in bussen en auto's en gingen. Het was een krachtige en ontroerende uitstorting van liefde van de leerlingen aan een man die ons zo liefheeft. We zijn weer teruggegaan naar de campus, direct door naar de kapel, waar we hebben gebeden en gezongen. Het was gebroken en mooi."

Bekijk de bijzondere video hieronder.

De weergave van deze post vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Bron: Facebook

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡