Ga naar submenu Ga naar zoekveld

LUISTEREN: Lecrae en for KING & COUNTRY maken samen een heerlijke track

4 februari 2021 · Leestijd 2 min

For KING & COUNTRY dropte afgelopen weekend een nummer met de christelijke rapper Lecrae! Het is een nieuwe (of zoals ze het zelf noemen ‘reborn’) versie van hun single Amen. Lees hieronder meer over de samenwerking van deze twee EO-Jongerendag artiesten én luister natuurlijk de track!

Deze versie van het nummer 'Amen' werd eigenlijk vorig jaar al opgenomen tijdens de DOVE-awards (prijsuitreiking voor christelijke muziek) in Amerika. Toen trad for KING & COUNTRY samen met een gospelkoor en Lecrae op. Zoals je misschien al aanvoelt was het resultaat echt vet. Check hier hoe die uitvoering er toendertijd uitzag:

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Om het jaar 2020 af te sluiten hebben de broers Joel en Luke besloten om deze versie van het nummer uit te brengen aan het begin van het nieuwe jaar. “Er zit een gebed voor herstel in dit nummer voor ons persoonlijk en voor de wereld. Wij willen met 2020 in onze achteruitkijkspiegel 2021 met een schone lei beginnen”.

Speciaal voor dit nummer heeft Lecrae de tekst van een van zijn eigen nummers herschreven om bij de tekst van ‘Amen’ te passen. Dit sluit volgens zanger Joel precies aan op de boodschap van het nummer: Het voelde voor mij als een heel oprecht gebed voor herstel. Het omschrijft eigenlijk wat wij allemaal wel in 2020 hebben gevoeld”

De weergave van Spotify vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Als jij nu ook fan bent geworden van for KING & COUNTRY, en je ze beter wil leren kennen, hebben we hier een samenvatting van alles wat ze al hebben gedaan! 

Geschreven door

Edwin

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡