Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Joram komt in actie tegen SecondLove

22 januari 2016 · Leestijd 2 min

Je kan het je vast nog wel herinneren: een kleine twee weken geleden sprak 3FM-dj én BEAM-boy Joram zich op duidelijke wijze uit tegen SecondLove. En wat nog toffer is: Joram voegt ook de daad bij het woord, door aanstaande zondag zijn 3FM-programma in het teken te stellen van de liefde. Echte liefde.

‘Jorrie’ ergert zich al een tijd aan de reclames van SecondLove tijdens zijn radioprogramma. Reclames die mensen aanmoedigen om vreemd te gaan. Twee weken geleden besloot Joram er in zijn uitzending wat van te zeggen. Een citaat: “Het lijkt tegenwoordig maar normaal dat je naast je relatie ook nog date. En dat je in je relatie of huwelijk maar kijkt hoe het loopt. Dat vind ik zó belachelijk!” Joram plaatste het fragment op zijn Facebook, waar het duizenden keren werd geliked. Vier de liefde
Nu, twee weken later, komt Joram opnieuw in actie. Hij nam eerst contact op met de STER, om te vragen of de SecondLove-reclames uit zijn shows konden worden verwijderd. Dat kon helaas niet. Joram: “Ze houden bij het inplannen van de reclamespots geen rekening met persoonlijke voorkeur. En dat is prima. Snap ik helemaal. Maar toch wil ik een tegengeluid laten horen. Er zijn namelijk heel veel mensen die nog geloven in oprechte, onvoorwaardelijke liefde.” En dus viert hij de liefde. Samen met jou. Waar en wanneer? Aanstaande zondag vanaf 21:00 in zijn programma op 3FM. Luisteren dus!

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡