Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Jesse (18): 'Joram was 's nachts in mijn slaapkamer en ik heb niks gemerkt'

6 juli 2022 · Leestijd 2 min

Weken voorbereiding zaten er in de prank tijdens de EO-Jongerendag. Op het podium stonden uiteindelijk drie jongeren die zonder dat ze het door hadden in een spelshow terecht waren gekomen. Bij Jesse liep Joram tijdens zijn slaap door zijn slaapkamer en schreef 'Speak Life' op zijn muur. Hi-la-risch. Heeft Jesse Joram herkent toen hij even wakker werd? En hoe vond hij het dat 15.000 jongeren hem hebben zien slapen?

Jesse (18): “Ik had kunnen weten dat Joram bij mij thuis was geweest. Mijn vader had namelijk met z’n telefoon een foto van Joram en de cameraman gemaakt, toen ze in onze huiskamer aan het wachten waren totdat ze naar mijn slaapkamer konden gaan. Die foto heb ik per ongeluk gezien! Gelukkig voor jullie heeft de telefoon van m'n vader een barst in zijn camera, dus die foto is zo vaag dat ik niet doorhad dat het Joram was."

"Van te voren wist ik dat ik mee zou doen aan een quiz, dus had ik op YouTube opgezocht wat voor quiz er de vorige EO-Jongerendag was. Ik zag dat ze toen een jongen hadden geprankt door ’s nachts met een zaklamp in zijn gezicht te schijnen en ik vertelde dit aan mijn moeder. Mijn moeder zei heel geloofwaardig: “Ik verwacht niet dat ze dat bij jou doen hoor, dan hadden ze dat ook allang geregeld moeten hebben en ik weet van niks...” TOEN WAS HET DUS AL GEFILMD! Ik ben echt flink geprankt door mijn ouders en door BEAM."

"Het was hilarisch om mezelf slapend terug te zien op het scherm tijdens de EO-Jongerendag. 15.000 jongeren hebben nu gezien dat ik kastoe ben, haha. Veel mensen vroegen achteraf of ik echt niks door heb gehad, want ik vroeg nog heel slaperig, iets van: ‘Wat is er?" toen Joram in m'n kamer was. Nou, ik heb écht niets doorgehad. Thuis heb ik met die zaklamp natuurlijk gelijk gecheckt of er daadwerkelijk SPEAK LIFE op mijn muur stond en ja hoor, dat was zo. Ik vind het echt goede humor, helemaal fantastisch!"

Bij Lisanne gooide BEAM een huisfeest terwijl zij niet thuis was: 'Ik kan het nog steeds niet geloven'

Lees ook over:

Bij Lisanne gooide BEAM een huisfeest terwijl zij niet thuis was: 'Ik kan het nog steeds niet geloven'

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡