Ga naar submenu Ga naar zoekveld

“Ik liet de oren van de kerkgangers ontploffen”

27 februari 2019 · Leestijd 3 min

Je knuffelt een vreemde in de winkel, staat te zwaaien naar een vreemde of je gaat op je bek voor een grote groep mensen. Iedereen heeft wel eens zo’n ongemakkelijk moment. Dit zijn de meest ongemakkelijke momenten van BEAM’ers.

Wakker worden! (Esther, 18)

Ik was in de kerk, en moest even naar de wc. Toen ik terugkwam, struikelde ik en viel ik met mijn handen op de geluidsset. Gevolg: alle knopjes werden naar voren geduwd, en er ging een keiharde piep door de zaal. Alle hoofden waren op mij gericht. De spreker zei: “Nu zijn we tenminste allemaal weer wakker, bedankt voor je bijdrage.” Ik schaamde me rot!

Sigaretje (Eline, 19)

Ik was 16 toen ik voor het eerst een sigaret wilde proberen. Ik zou met een vriendin de stad in gaan, zij rookte al wat langer. Toen we de voordeur uitstapten stak ik net de sigaret aan, nam de eerste hijs, en op dat moment reed mijn vader zijn auto voor... mijn ouders kwamen ineens thuis. Je kan wel raden dat ze niet zo blij waren met wat ze aantroffen. Ik gooide de sigaret supersnel op de grond en ging erop staan.

Sneeuwregen (Lieke, 24)

Ik geef skiles en mijn collega’s en ik bekogelen elkaar wel eens met sneeuw. Ik zag onderaan de piste mijn collega staan en ben heel snel naar haar toe geskied. Ik maakte een sneeuwregen over haar heen… om vervolgens te zien dat het helemaal niet mijn collega was. Oeps!

Blubberbad (Roxanne, 21)

Toen mijn zusje nog heel jong was, gooide ze haar bril in de sloot, midden in het dorp!
Het was geen diepe sloot, dus ik dacht dat ik er wel in kon springen om de bril eruit te vissen. Natuurlijk zakte ik een heel stuk naar beneden in de blubber, en omdat ik mijn arm had gekneusd kon ik niet meer zelf uit de sloot komen. Uiteindelijk moesten de medewerkers van het restaurant naast de sloot me eruit trekken. Super gênant, en tot overmaat van ramp is die bril nooit meer gevonden…

ONGEMAKKELIJK! Heb jij ook een awkward verhaal, WhatsApp het naar ons (06 83673700). Lees hier nog meer ongemakkelijke verhalen van BEAM'ers!

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡