Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Hoezo vakantie? Deze BEAM-ers werken keihard door deze zomer!

10 augustus 2023 · Leestijd 3 min

Terwijl iedereen met een drankje aan het zwembad zit, staan zij voor ons klaar. Ze vullen bij, maken schoon, tappen, sjouwen en scannen, zij zijn de helden van de zomer. Dit zijn jullie té gekke bijbaantjes deze vakantie. Wist jij trouwens dat je meer geld kan krijgen dan je nu waarschijnlijk verdient? Check onderaan dit artikel hoe je dit geld op je rekening bonjourt.

Niek werkt deze zomer in een speelpark: "Mijn werk bij Mini-Mundi is best leuk, omdat er heel veel afwisseling in zit. De ene dag sta ik bij de horeca, dan de botsauto's of andere attracties zoals onze klimtoren: de Lange Jan. Natuurlijk is het soms ook gewoon heel saai werk. Als het slecht weer is bijvoorbeeld dan zijn de mensen een stuk minder vrolijk. Ik kan je vertellen, als je vijf uur lang bij de Lange Jan staat zonder leuke mensen is dat pittig. Maar mijn leuke collega's maken veel goed." 

"Deze zomer probeer ik veel te werken, omdat ik spaar voor mijn eerste auto. Ik werk ongeveer zes volle dagen per week. Dat is natuurlijk best veel. Soms misschien iets teveel, maar zo lang het werk leuk is, maakt dat het wel minder zwaar. Ik houd totaal niet van stilzitten, dus hard werken past goed bij mij. En je maakt ook de gekste dingen mee. Laatst was er een groep die bij onze klimtoren, zomaar een van onze brancards (die we gebruiken als iemand gewond is) probeerden te stelen. Daar sta je wel even van te kijken."

"Omdat mijn werk gewoon best leuk is, vind ik het niet zo moeilijk om weinig vakantie te hebben. Buiten het werk om heb ik nog genoeg tijd om bezig te zijn met leuke dingen doen. Sowieso neem ik altijd de zondag vrij, omdat ik het belangrijk vind om die tijd met God bezig te zijn."

IMG-20230427-WA0005-01

BEAM-ers en hun zomerbaantjes

Niek is niet de enige met een leuk (of niet zo leuk) zomerbaantje. Hieronder nog een paar BEAM-ers met een té gekke zomerbaan: 

Argh! 🏴‍☠️🦜

Een piraat? Is dat een echte baan? Voor Froukje in ieder geval wel. Zij is elke dag te vinden als piraat in het familiepark Drievliet. Je moet het maar kunnen. Ahoi he! 

Bij de Lijdel gekocht🥐

Een leuk kiekje van Nicole! Die deze zomer keihard werkt in de supermarkt. Moet ook gebeuren. 

85063886-C57E-4BBD-98D4-B5FEAC543938
Schni-schna-schnappie 🐊

Honderd gillende kinderen om je heen en uren dansen op de echte animatie-krakers. Eva doet het gewoon! Zij werkt deze zomer op de camping in een animatie-team. Wat een heldin.

D3F4F5E0-48F2-47B0-8D09-58AD3B269CC5
'Mijn baantje is echt heel leuk' 

Laura is at the moment aan het strijden voor haar geld bij een restaurant. Het lijkt alsof ze het enorm naar haar zin heeft! 

Pas op! Laat geen geld liggen. 

Wist je dat jij geld terug kan krijgen van de overheid als je een of meerdere baantje(s) hebt? Zo niet, dan weet je het nu. Je werkgever houdt vaak wat geld in van je loon voor de belastingdienst. Een deel van dit geld kan jij terugvragen als je belastingaangifte doet. Wil je precies weten hoe dat werkt? Check dan deze link

10x goedkope uitjes die je deze vakantie moet doen (deel 2)

Lees ook over:

10x goedkope uitjes die je deze vakantie moet doen (deel 2)

Geschreven door

Gerben

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡