Ga naar submenu Ga naar zoekveld

HELP! Dit is mijn eerste EO-Jongerendag

8 juni 2022 · Leestijd 2 min

Het duurde even, maar eindelijk is de EO-Jongerendag BACK! De laatste editie is alweer drie jaar geleden, dikke kans dus dat dit jouw eerste keer op de EO-Jongerendag wordt. Dit zijn de dingen die jij MOET weten om helemaal READY te zijn voor aanstaande zaterdag in Ahoy!

Stream de EOJD-artiesten kapot

Hoe dan ook heb jij de tijd van je leven op de EO-Jongerendag, toch is er een manier om het nog leuker te maken. Check van tevoren even welke artiesten er komen en leer wat songteksten uit je hoofd, dan kan je mee blèren wanneer je maar wil! Er is zelfs een heuse EOJD-Spotify afspeellijst, die je hier kunt beluisteren.

Eten!

Tussen het middag en avondprogramma zit een grote pauze van twee uur lang waarin jij op adem kan komen en eventjes een hapje kan eten. Er zijn er meerdere eet-opties rondom Ahoy, dus dat komt goed uit. In deze video showt de BEAM-redactie een aantal opties…

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen
Outfit

Bijna altijd is het knetterheet weer op de Jongerendag. De voorspellingen voor aanstaande zaterdag zien er ook goed uit, dus trek een niet al te warme outfit aan! Bovendien ga je waarschijnlijk he-le-maal loessoe met Lindz West, DJ Louis en Lecrae, dus kies een outfit waar jij lekker mee uit je plaat kan gaan.

WATERRR?!

Nu je moeder er waarschijnlijk niet is om het tegen je te zeggen, doen wij het vast: ‘drink genoeg hé’. Wees slim en neem een flesje water of een dopper mee, zodat je sowieso genoeg drinkt. Want als je niet flauwvalt van Marc Floor of Sterre Koning, doe je dat wel van vochttekort als je niet genoeg drinkt. Hydrateren kun je leren!

Het programma

Joram Kaat is de host die jou de hele dag door een schittermagisch programma begeleidt. Er zijn maar liefst drie sprekers, meerdere optredens van mega vette artiesten en een knallende finale. Ahoy, maak je borst maar nat, want het dak gaat eraf!

Nu ben jij helemaal ready om te vlammen tijdens de 46e editie van de EO-Jongerendag. Wat hebben wij er zin, hopelijk jij ook. Tot zaterdag

Presentator Joram over het nieuwe EO-Jongerendag onderdeel: ‘Iedereen moet aan het einde bezweet naar buiten lopen’

Lees ook over:

Presentator Joram over het nieuwe EO-Jongerendag onderdeel: ‘Iedereen moet aan het einde bezweet naar buiten lopen’

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡