Ga naar submenu Ga naar zoekveld

GEZOCHT: Christelijke studentenverenigingen!

10 april 2019 Leestijd 2 min

Zit jij bij een christelijke studentenvereniging en ben je super enthousiast? Kan jij jouw verenigingslied van begin tot einde uit volle borst meezingen? Ben jij non-stop bezig met het verzinnen van manieren om dat geweldige brasobject in bezit te krijgen? Wil jij dolgraag aan iedereen vertellen hoe tof jouw vereniging is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze rubriek ‘Christelijke Studentenverenigingen’ zijn wij op zoek naar – je raadt het al – christelijke studentenverenigingen! Als christelijke student kan het heel moeilijk zijn om vrienden te vinden die ook geloven. Veel studenten komen in hun eerste studiejaar voor het eerst buiten de ‘christelijke bubbel.’ Dat is super leerzaam en goed voor je persoonlijke groei, maar het is ook fijn om een groep mensen te hebben waarmee je je geloof kan delen! Daarom vinden we het bij BEAM belangrijk om regelmatig een christelijke studentenvereniging in de spotlights te zetten.

Ben jij enthousiast over jouw vereniging, en zou je daar graag wat over willen delen? Mail ons dan op beamredactie@eo.nl, en wie weet komt jouw verhaal dan op onze site! Benieuwd wat wij al over christelijke studentenverenigingen gepost hebben? Klik dan hier!

Geschreven door

Iris

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕