Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Familie van vermoorde studente: "Wees niet boos op God"

28 augustus 2018 Leestijd 2 min

Studente Mollie (24) ging een rondje hardlopen en kwam nooit meer terug. Heel Amerika was in rep en roer, een maand lang werd er naar haar gezocht. Vorige week werd er een man opgepakt die de politie uiteindelijk naar het lichaam van Mollie leidde. Zondag bezocht de familie hun lokale kerk en hadden ze een bijzonder verzoek.

Morgan, Mollie’s neef, zei tegen de gemeente: “Wees alsjeblieft niet boos op God omdat Hij Mollie bij ons weg heeft gehaald. Geef God liever de eer omdat Hij iemand maakte die zo lief, puur en zorgzaam was.”

Intussen is de dader opgepakt en aangeklaagd voor moord. Hij kan zich niet herinneren hoe hij Mollie heeft omgebracht en weet alleen nog dat hij haar lichaam heeft verstopt bij een maïsveld. In de preek afgelopen zondag sprak de dominee over Mollie: “Ze was een helder schijnend lichtje met een aanstekelijke vrolijkheid en lach. We hebben hoop omdat de dood niet het einde is. Leef je leven, geloof, doe je best en heb genade. Het is makkelijk om bitter te zijn en het gevoel te hebben dat we niets bij kunnen dragen. Maar Mollie’s energie, haar lach en haar wil om het goede te doen herinnert ons aan wie we zouden moeten zijn.”

Lees HIER het hele artikel.
BEELD: links Mollie, rechts dader Cristhian, bron: Facebook.  

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕