Ga naar submenu Ga naar zoekveld

Europese filmpremière 'Priceless' op BEAM Festival

28 oktober 2016 · Leestijd 2 min

GEWELDIG NIEUWS! Priceless, de gloednieuwe film met Joel van For KING & COUNTRY in de hoofdrol en zijn broer Luke als regisseur, is voor het eerst te zien tijdens BEAM Festival! Een unieke kans, want deze film is nergens buiten de Verenigde Staten te bezichtigen.

Priceless is een film over mensenhandel, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Joel Smallbone speelt de hoofdrol en zijn broers Luke en Ben regisseren. Het nummer Priceless van for KING & COUNTRY dient als titelsong van de film en dit nummer zal EO-Jongerendag bezoekers bekend in de oren klinken. 

Check hier wat Joel voorafgaand aan hun optreden op de EO-Jongerendag zegt over het verhaal achter het nummer en de film Priceless. Dit voorjaar zongen de mannen van for KING & COUNTRY het nummer live tijdens de EO-Jongerendag. 

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

De film duurt 138 minuten en is niet ondertiteld.  Koop je BEAM Festival ticket hier en mis de Europese première van Priceless niet! Naast de première ook optredens van onder andere Capital Kings, I Am They, Nicole Bus en sprekers Eline Hoogenboom en Sven Leeuwestein. Kortom: mis het niet!

Misschien ook wat voor jou