Ga naar submenu Ga naar zoekveld

EOJD = UITVERKOCHT: Zo kun je nog een ticket kopen of verkopen 🎟️

Deze pagina is een veilige plek om een ticket te kopen of verkopen.

16 mei 2024 · Leestijd 3 min

DE EO-JONGERENDAG 2024 IS UITVERKOCHT 🥳 Was je net te laat met het kopen van een ticket, of kun je er om de een of andere reden niet bij zijn? GOED NIEUWS: Je kunt je ticket verkopen en iemand anders er heel blij mee maken. Hoe je dat doet, check je hieronder!

⚠️Pas op⚠️

De EO-Jongerendag heeft een eigen resale platform voor tickets. We raden het dus aan om via deze weg je kaartje te kopen of verkopen en niet via Instagram op eigen houtje tickets te kopen. Daar weet Annebeth alles van:

Annebeth (13) werd opgelicht 💸

“Ik ga dit jaar met een groep vrienden die ik vorig jaar in de zomer heb leren kennen naar de EO-Jongerendag. Zij hadden allemaal al veldtickets, maar ik was te laat; het was al uitverkocht. Ik begon daarom onder alle Instagram-posts van BEAM te vragen of iemand een kaartje over had. Ik kreeg een reactie van een jongen en stuurde hem een DM.”

Red flags 🚩
“Ik checkte gelijk zijn Instagram-profiel, maar die zag er heel normaal uit. Ook zijn verhaal leek betrouwbaar: hij had een kaartje gekocht voor zijn zusje, maar die bleek al een ticket te hebben. Nadat ik stuurde dat ik zijn kaartje wilde overkopen, werd het raar. Ik moest hem DERTIG euro betalen in de vorm van een Thuisbezorgd tegoedbon. Ik moest ook snel reageren en hij was heel opdringerig. Dat waren al best wat red flags, maar ik heb het toch gedaan.”

Rapporteren
“Nadat ik de Thuisbezorgd-code had gestuurd, kreeg ik geen berichtjes meer. Hij zou het ticket mailen, maar ik heb nooit iets gekregen. Ik heb meerdere berichten gestuurd, maar hij heeft me geblokkeerd. Ik heb het account gerapporteerd en geprobeerd of ik zelf eten kon bestellen van de Thuisbezorgd-kaart, maar hij had het geld al uitgegeven.”

Balen
“Gelukkig kende een vriendin van mij nog iemand die een kaartje over had. Die heb ik kunnen overkopen voor een veel redelijker bedrag. Het is me dus uiteindelijk gelukt, maar ik baal van het geld dat ik kwijt ben geraakt.”

(Ver)koop hier je ticket

Kaartje overkopen/verkopen

Tickets kunnen worden gekocht en verkocht op het Resale platform in slechts enkele stappen:

  1. Het verkopen van een ticket: Maak je Resale account aan en vul je barcode in. Je ticket kan nu gekocht worden door andere fans! Of klik onderin je bevestigingsmail op bestelling beheren*. Je kan dan kiezen voor meer acties en dan klikken op ticket doorverkopen.
  2. Een ticket kopen: Maak je Resale account aan en selecteer een van de beschikbare tickets die te koop worden aangeboden. Vul je betalingsgegevens in en koop het ticket van je keuze. Je ontvangt dan je bevestigings- / personalisatiemail.
  3. Succesvolle wederverkoop: De koper ontvangt het ticket en de verkoper ontvangt het vaste bedrag op zijn bankrekening! Houd er rekening mee dat een verkocht ticket niet meer geldig is voor aankoop.

*LET OP: de tekst onderaan het ticket is niet goed leesbaar want bij sommige tickets is dit in het wit (lekker handig, not!) Als je het selecteert kan je het gewoon goed lezen. Deze informatie kan je nodig hebben.

EO-JONGERENDAG

Lees ook over:

EO-JONGERENDAG

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡