Ga naar submenu Ga naar zoekveld

DOE MEE: Komende zondag grootste online christelijke jongerenavond van Nederland!!

20 november 2020 Leestijd 2 min

Zondag 22 november organiseren we samen met Alpha Youth de grootste Alpha Youth-avond van Nederland. Onder leiding van spreker Tiemen en BEAM-redacteur Wilke gaan we via Zoom met elkaar in gesprek over het thema van de BEAM Kerkdienst van die ochtend. Er is ruimte voor maximaal 500 jongeren en je kan je vanaf zondagochtend 10.00 uur aanmelden. Dus zet je wekker om je aan te melden en zorg dat je zondagavond om 19.30 uur klaar zit achter je telefoon of laptop!

Wat gaat er gebeuren?

Jongeren tussen de 13 en de 25 jaar kunnen zich zondagochtend 22 november vanaf 10.00 uur aanmelden via deze link. De Zoom-meeting start op zondagavond 22 november om 19.30 uur en zal ongeveer een uur duren. Spreker Tiemen Westerduin en BEAM-redacteur Wilke zijn aanwezig om jou welkom te heten. Na een korte introductie gaan jullie in groepjes uiteen. In elk groepje zit een gespreksleider van Alpha Youth. In deze kleine groepjes wordt doorgepraat over de BEAM Kerkdienst en wordt de avond ook afgesloten.

Waarom doen we dit?

BEAM-hoofdredacteur Maarten Vermeulen: “We merken dat jongeren behoefte hebben om met elkaar door te praten over wat ze horen in de BEAM Kerkdienst. Dat gebeurt tijdens de uitzending al in de live chat, maar deze speciale Alpha Youth-avond biedt nog meer ruimte voor gesprek en ontmoeting. We willen christelijke jongeren helpen hun geloof vorm te geven, en kerken ondersteunen in hun jongerenwerk.”

Meld je vanaf zondagochtend 10.00 uur via onderstaande button aan:

AANMELDEN JONGERENAVOND

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕