Ga naar submenu Ga naar zoekveld

BEAM interviewt 'Jezus' uit spectaculaire tv-serie The Chosen

15 december 2022 · Leestijd 2 min

The Chosen is dé serie over het leven van Jezus. De indrukwekkende Amerikaanse serie is inmiddels wereldwijd in 156 landen te zien en door miljoenen mensen bekeken. BEAM is super enthousiast over deze serie en redacteur Wilke zocht Jezus-acteur Jonathan Roumie zelfs in Rome op voor een interview.

Wilke nam BEAM-volgers op Instagram de afgelopen dagen mee bij haar trip naar Rome. 'IK GA EINDELIJK JEZUS ONTMOETEN!!' We ontvingen veel verbaasde dm's en volgers konden niet wachten om te zien wat er ging gebeuren. Uiteindelijk zat Wilke tegenover acteur Jonathan Roumie die het personage van Jezus speelt in The Chosen. Ze kreeg de kans om hem een aantal vragen te stellen.

Acteur Jonathan Roumie over Jezus beter leren kennen

De weergave van deze tweet vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

GA DIE SERIE KIJKEN!!

Het ontstaan van The Chosen serie is bijzonder gegaan. In 2019 werd er een crowdfunding gestart en al snel stroomde het geld binnen. Heel veel christenen van over de hele wereld willen het verhaal van Jezus op deze manier verteld zien worden. Intussen is The Chosen het grootste gecrowdfunde mediaproject ter wereld. Het doel van de serie is simpel: 'Een miljard mensen in aanraking brengen met wie Jezus is.' Wij als BEAM zijn hier razend enthousiast over en kunnen er maar één ding over zeggen: GA DIE SERIE KIJKEN!!

Is Jezus ooit verliefd geweest?

Lees ook over:

Is Jezus ooit verliefd geweest?

Geschreven door

Wilke

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡