Ga naar submenu Ga naar zoekveld

DOE MEE: Stuur je column in en kom in het BEAM-Magazine!

1 februari 2023 · Leestijd 2 min

Een super leuke kans voor alle woordkunstenaars en schrijvers met een mening: JOUW column kan in ons BEAM-Magazine komen. We vinden het leuk om onze volgers eens aan het woord te laten en de kans te geven om te bouwen aan een portfolio of hun mening te laten horen.

Wat wordt er verwacht?

Je gaat dus een column schrijven voor in ons magazine. Een column is een stuk tekst waarin de schrijver duidelijk zijn of haar mening naar voren laat komen en iets vindt van een onderwerp of een eigen ervaring deelt. Je schrijft dus vanuit de 'ik' vorm en vertelt iets over je eigen leven, gedachten of ervaringen. Een van de eisen is wel dat je tussen de 14 en 25 jaar oud bent  Zorg dat je column rond de 400 woorden heeft en bedenk een pakkende kop waardoor iedereen sowieso jouw stuk wil gaan lezen.

Waar moet het over gaan?

Het onderwerp van het volgende magazine is: Pioneers. Voor de oplettende kijken: dit is het onderwerp van de EO-Jongerendag 2023. Als je meer wilt weten over de inhoud van het thema, klik dan op deze link. Tip: kijk ook eens het filmpje van Shelton in dit artikel. Dan kom je erachter wat het thema voor hem betekent.

Voor column-inspiratie kun je eens afkijken hoe Bas vorig jaar een column schreef over het thema Speak Life:

Geef inspiratie

Hoe kan ik meedoen?

Word jij van schrijven heel gelukkig en lijkt het je leuk om met je naam, foto en column in ons magazine te komen? Stuur dan een aanmeldingsmail naar: danielle.van.den.brun@eo.nl

Meld je aan door een mail te sturen vóór 6 februari 2023. Je hoeft dan dus nog geen column af te hebben, maar dit is alleen nog de aanmelding. Vervolgens krijg je verdere instructies en de deadline voor het afhebben van de column. 

Zie ik straks een mailtje van jou verschijnen? Lijkt me leuk! 

NIEUWS: Shelton is de eerste spreker van de EO-Jongerendag 2023 en maakt het thema bekend

Lees ook over:

NIEUWS: Shelton is de eerste spreker van de EO-Jongerendag 2023 en maakt het thema bekend

Geschreven door

Daniëlle

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 💛💡