Ga naar submenu Ga naar zoekveld

WE NEED YOU: Doe mee met de grootste, christelijke videoboodschap voor Nederland!

16 november 2020 Leestijd 3 min

Nederland kan wel weer een hart onder de riem gebruiken. En daarom willen wij - samen met jou - een videoboodschap de wereld in slingeren met als kern: wij geloven! Dat alles in het kader van Nationale BEAM Truiendag. Hier lees je hoe je in onze nu-al-viral video terechtkomt!

Ok茅, wat gaan we doen?

Met zoveel mogelijk BEAM'ers spreken we een bemoedigende boodschap in op video. Deze monteren wij tot een vet geheel, waarna we het op donderdag 19 november - Nationale BEAM Truiendag - online verspreiden! Op die manier hopen we een hoopvol statement te maken in deze gekke tijd.

Hoe werkt het?

Wil jij meedoen aan deze vette videoboodschap? Volg dan dit stappenplan :)

1. Lees de speech hieronder eerst even door, zodat je brein hem straks herkent haha

2. Trek je BEAM-trui aan!! (als je er geen hebt, mag je natuurlijk ook meedoen!)

3. Film jezelf met je telefoon en houdt je scherm horizontaal

4. Lees hardop de speech voor (hoeft niet perfect hoor, wij knippen de boel toch door elkaar heen :)) - LET OP: Heb je minder tijd dan kan je ook een deel van de speech doen en insturen! Geef onder filmpje van Bas aan welk gedeelte je hebt gekozen

5. Mail jouw video uiterlijk maandagavond 16 november naar beamredactie@eo.nl

De tekst:

Hallo wereld,

Wij geloven. In een plek voor iedereen. In een samenleving waar ieder mens dezelfde kansen krijgt. Waar ieder mens er toe doet.

Wij geloven. In elkaar ontmoeten. In een echt gesprek. In kwetsbaarheid en naastenliefde. Wij geloven in de ander zien, horen en helpen. In echt luisteren. In bruggen bouwen tussen onze verschillen. Met onze woorden 茅n onze daden.

Wij geloven. In God. In Jezus. In anderen. In jou. Wij geloven dat liefde en vertrouwen de basis is. Dat er licht in de duisternis schijnt en we ons daar altijd aan vast mogen houden.

Wij geloven. In de kracht van gebed. Van vergeving. Van hoop. Wij geloven dat verandering in je hart begint. Dat we samen de wereld mooier kunnen maken. En dat we daar vandaag mee kunnen beginnen.

Hallo wereld,

Wij zijn BEAM
en wij geloven

Vorig jaar zongen we met 100 jongeren op Utrecht Centraal: ZO VET!

De weergave van deze video vereist jouw toestemming voor social media cookies.

Toestemmingen aanpassen

Misschien ook wat voor jou

Volg BEAM op TikTok!

Voor video's van inspirerende jongeren die licht willen verspreiden! 馃挍馃挕